Τον Ιούνιο στο Ωδείο Αθηνών η… παράσταση Τσίπρα – Ζάεφ

Must Read

Το πρόβλημα με τον Αλέξη Τσίπρα δεν είναι ότι υπέγραψε μια άκρως προβληματική Συμφωνία στις Πρέσπες, στην οποία υπό την επιβολή των ΗΠΑ αναγνώρισε τον σκοπιανό αλυτρωτισμό, αλλά ότι επιμένει να μας το θυμίζει. Ο τέως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος υιοθετεί την μπαρούφα τού εκ των πρωτεργατών Νίκου Κοτζιά, τότε υπουργού Εξωτερικών, ότι πρόκειται για διπλωματικό «κομψοτέχνημα», ακριβώς 6 χρόνια μετά την υπογραφή της κατάπτυστης συμφωνίας αποφάσισε να το γιορτάσει παρέα με το συνεταιράκι του, τον Ζόραν Ζάεφ!

Στις 17 και 18 Ιουνίου, στο Ωδείο Αθηνών, το νεοπαγές Ινστιτούτο Τσίπρα και το αντίστοιχο Ιδρυμα Ζάεφ διοργανώνουν Διεθνή Διάσκεψη για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Συνήθως κάτω από τέτοιους αόριστους και δήθεν βαρυσήμαντους τίτλους, όλα τα «καλά παιδιά» της Δύσης και των κέντρων που επιβλέπουν και καταγράφουν συστηματικά τις επιδόσεις των «πουλέν» τους μεταμορφώνουν την αγωνιώδη προσπάθειά τους να γίνουν αποδεκτοί και να (επαν)ενταχθούν στο σύστημα των αναλώσιμων προσωπικοτήτων που αντλούν την ετερόφωτη λάμψη τους από την ισχύ των «προστατών» τους.

Στα τραπέζια διαλόγου έχει… ρεζερβάρει θέση κάθε καρυδιάς καρύδι από το λεύκωμα των χρυσών αποτυχόντων της ξεζουμισμένης πολιτικής. Βλέπει κανείς τον Γιώργο Παπανδρέου, τον μεγαλύτερο πολιτικό τουρίστα του πλανήτη, τον Μαργαρίτη Σχοινά, μια προσωπικότητα απροσδιόριστου βεληνεκούς, τον… φιλέλληνα δήμαρχο Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου, τους Μουσταφά Αϊντίν, πρόεδρο στο Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων Τουρκίας, τον Μπαράκ Ράβιντ, δημοσιογράφο και πολιτικό αναλυτή του CNN από το Ισραήλ, και τον Μίροσλαβ Λάιτσακ, ειδικό απεσταλμένο της Ευρωπαϊκής Ενωσης για τα Δυτικά Βαλκάνια, ενώ συμμετοχή έχει δηλώσει ακόμα και Αντόνιο Γκουτέρες, γενικός γραμματέας του ΟΗΕ.

Ο διάλογος θα επικεντρωθεί στο μέλλον της Ευρώπης μετά τις ευρωεκλογές, στην ενταξιακή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων και στις γεωπολιτικές εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, στην ειρηνική επίλυση διαφορών και στον ρόλο των διεθνών οργανισμών στις διπλωματικές εξελίξεις, στην αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης και στη δίκαιη μετάβαση στην πράσινη ατζέντα, καθώς και στις ευρωπαϊκές οικονομικές εξελίξεις, στο Ταμείο Ανάκαμψης και στην αντιμετώπιση περιφερειακών και κοινωνικών ανισοτήτων.

Κοινώς, πιάσ’ το αβγό και κούρεφτο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Πάντως την παράσταση των πατρίδοκάπηλων της ΝΔ την βλέπουμε καθημερινά και πληρώνουμε κι εισιτήριο.

    Τα ψεύδη του Κούλη που έχει μετατρέψει το Αιγαίο σε Τουρκική θάλασσα και την Ελλάδα σε τσιράκι Τουρκαλβανών.

    Κάτι κουρασμένους πρώην ΠΘ που αρκούνται σε δύο δηλώσεις το χρόνο καθώς το Μητσοτακέικο και η μαφία της ΝΔ διαφθείρει την χώρα μέχρι το μεδούλι.

    Χίλιες φορές Τσιπρας-Καμένος και με Πρέσπες παρά οι δολοφόνοι ψευτοπρατριωτες που μας φέρατε.

    Παρατράβηξε το αστείο

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This