Πέθανε ο πατέρας του Αλέξη Χαρίτση – «Αντίο Βυρωνάκο μου…»

Η συγκινητική ανάρτηση αποχαιρετισμού - Αλλαγή πλάνων στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Νέας Αριστεράς – Θα μιλήσει ο Νάσος Ηλιόπουλος απόψε στην Πάτρα

Must Read

Χθες το βράδυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο Βύρωνας Χαρίτσης, πατέρας του επικεφαλής της Νέας Αριστεράς, Αλέξη Χαρίτση, βυθίζοντας τον ίδιο και την οικογένειά του στο πένθος.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πελοπόννησος», ο Βύρωνας Χαρίτσης έδινε μάχη με τον καρκίνο. Ήταν πολιτικός μηχανικός, ενώ η ενασχόλησή του με την πολιτική κινήθηκε στο χώρο της Αριστεράς: Δημοκρατική Άμυνα, ΠΑΣΟΚ, Σοσιαλιστική Πορεία και Συνασπισμός.

Όπως είναι λογικό η δυσάρεστη αυτή εξέλιξη άλλαξε και τα πλάνα για την αποψινή κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Νέας Αριστεράς στην Πάτρα και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο της Παντανάσσης.

Ο Αλέξης Χαρίτσης που ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει, δεν θα παρευρεθεί και στη θέση του θα απευθυνθεί στους πολίτες ο εκπρόσωπος Τύπου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νάσος Ηλιόπουλος.

«Η Νέα Αριστερά αποχαιρετά με σεβασμό και συγκίνηση τον Βύρωνα Χαρίτση κι εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους αγαπημένους του. Στεκόμαστε με αγάπη στο πλευρό του συντρόφου Αλέξη που όλο αυτό το διάστημα οδήγησε άψογα την προεκλογική μάχη σε μια τρομακτικά δύσκολη προσωπική στιγμή για τον ίδιο. Ο Αλέξης Χαρίτσης ακύρωσε όλες τις σημερινές προεκλογικές δραστηριότητές του. Λεπτομέρειες για την νεκρώσιμη τελετή του Βύρωνα Χαρίτση θα ανακοινωθούν μέσα στην ημέρα», αναφέρεται σε σχετική δήλωση.

«Αντίο Βυρωνάκο μου…»

Ο Αλέξης Χαρίτσης στη σελίδα του στο facebook έκανε μια λιτή και συγκινητική ανάρτηση την οποία συνόδευσε με μια φωτογραφία του πατέρα του με εκείνον μωρό.

«Αντίο Βυρωνάκο μου, αντίο Πατέρα. Σε αγαπώ πολύ», έγραψε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This