Έξαλλος ο Κασσελάκης – Του την «έφερε» ο Μητσοτάκης με τα πόθεν έσχες

Τον ανάγκασε να δημοσιοποιήσει το πόθεν έσχες του και τώρα κρύβεται ο Κυριάκος

Must Read

Βγήκε από τα ρούχα του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης μετά την ύπουλη κίνηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να ανακοινώσει παράταση προθεσμίας στην υποβολή πόθεν έσχες, κρατώντας κλειστή την πλατφόρμα για άλλους τρεις μήνες.

«Κάπου εδώ είναι το τέλος της ηθικής στην ελληνική πολιτική σκηνή. Αφού διέσυραν, διαπόμπευσαν, έβαλαν τα πληρωμένα τους μιντιακά πιστόλια να δολοφονούν καθημερινά ό,τι πιο ιερό έχω, την τιμιότητά μου, τώρα ανακοινώνουν τρίμηνη παράταση της προθεσμίας για την υποβολή πόθεν έσχες!» αναφέρει ο Σ. Κασσελάκης και προσθέτει:

«Ζήτησα από τον Πρωθυπουργό να ανοίξει αμέσως την ηλεκτρονική πλατφόρμα, να πάμε και οι δύο αύριο να καταθέσουμε το πόθεν έσχες μας για το 2023. Γιατί δεν έχω να κρύψω τίποτα. Εκείνος έχει; Και τι κάνει; Όχι μόνο δεν την ανοίγει τώρα, αλλά δεν θα την ανοίξει ούτε την ημέρα που ήταν προγραμματισμένο να ανοίξει, στις 30/6. Θα την κρατήσει κλειστή για άλλους τρεις μήνες!».

Με φόντο τις αποκαλύψεις για τον νόμο που επιτρέπει στους πολιτικούς να μην δηλώνουν τα μετρητά χρήματα εκτός τραπεζών, την περίοδο μάλιστα που ο Μητσοτάκης αγόρασε δύο οικόπεδα στο Ζαγόρι, η εξέλιξη αυτή προκαλεί αμείλικτα ερωτήματα.

«Είναι ξεκάθαρο πια. Αυτούς τους ανθρώπους δεν τους νοιάζει να αποδείξουν ότι είναι καθαροί. Ο κόσμος ξέρει ότι δεν είναι. Τους νοιάζει να δείξουν ότι «όλοι το ίδιο είναι». Ε λοιπόν, όχι. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Να ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα ΤΩΡΑ» αναφέρει ο Σ. Κασσελάκης.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This