Κασσελάκης: «Ο Μεϊμαράκης τα αποκάλυψε όλα για την ακρίβεια»

Must Read

Πυρά κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά την αποκάλυψη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη που «γκρεμίζει» τα παραμύθια του πρωθυπουργού για την εισαγόμενη ακρίβεια

Μετά από το επικοινωνιακό σόου με την επιστολή στην Ούρσουλα ντερ Λάιεν, ο υποψήφιος για μια νέα θητεία στην Ευρωβουλή, κ. Μεϊμαράκης ξεκαθάρισε στον ΣΚΑΪ ότι το θέμα της ακρίβειας δεν αφορά τις Βρυξέλλες

«Την τελευταία προεκλογική ημέρα τα αποκάλυψε όλα: “Το θέμα της ακρίβειας δεν αφορά τις Βρυξέλλες. Η Ευρώπη έχει συγκεκριμένη ατζέντα”. Δεν υπάρχει καλύτερη απάντηση στην επιστολή του πρωθυπουργού στην Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, με την οποία τη ρωτούσε γιατί δεν κατεβάζει τις τιμές ενώ δεν είναι αρμόδιότητά της αλλά δική του!» σχολιάζει ο σε ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης και σημειώνει:

«Το πιο άδειο πορτοφόλι μετά τη Βουλγαρία. Οι ακριβότερες τιμές στην Ελλάδα από ό,τι στην υπόλοιπη Ευρώπη των διπλάσιων μισθών. Αυτά δεν είναι επιλογές της Ευρώπης. Είναι πολιτική της κυβέρνησης» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: «Μην τους δώσετε την εκλογική δύναμη να συνεχίσουν τόσο αλαζονικά να σας κοροϊδεύουν και να υποτιμούν τη νοημοσύνη σας. Ζωή με αξιοπρέπεια τώρα».

Δείτε επίσης:

O Μεϊμαράκης εκθέτει τον Μητσοτάκη για την ακρίβεια λίγες ώρες πριν τις Ευρωεκλογές!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This