Ο Μεϊμαράκης «ισοπέδωσε» Αυτιά και Μελέτη!

Must Read

Μετά το μεγαλοπρεπέστατο «άδειασμα» του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στον Κυριάκο Μητσοτάκη και το Μέγαρο Μαξίμου που «γκρέμισε» το «γαλάζιο» αφήγημα για την ακρίβεια, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας «κάρφωσε» και τις επιλογές του Πρωθυπουργού για το ευρωψηφοδέλτιο.

Μιλώντας στο KontraNews για την ατζέντα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης προχώρησε σε μια… φωτογραφική «ισοπέδωση» (σ.σ. χωρίς να τους κατονομάσει) του Γιώργου Αυτιά και της Ελεονόρας Μελέτη, τους οποίους ο Πρωθυπουργός συμπεριέλαβε μετά δόξης και τιμής στο «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο!

Είπε χαρακτηριστικά:

«Η ατζέντα είναι συγκεκριμένη. Είναι η πράσινη ανάπτυξη και πώς θα προχωρήσουμε σε αυτήν, που με τον πόλεμο πρέπει να επανεξετάσουμε κάποια βήματα αν θα πάνε πιο ήπια ή πιο γρήγορα, είναι ο αμυντικός βραχίονας λόγω πολέμου, είναι η κοινή αγροτική πολιτική, είναι το προσφυγικό πώς θα το συζητήσουμε και πάλι, είναι τα ρομποτικά και η τεχνητή νοημοσύνη. Αυτή είναι η ατζέντα. Όλα αυτά τα άλλα που ακούω διάφορους συναδέλφους εδώ υποψήφιους να συζητάνε ‘εγώ θα πάω να λέω για τα κοινωνικά θέματα’, ο ένας λέει ‘εγώ θα  λέω για τις συντάξεις’, ο άλλος θα λέει άλλα, δεν τα υποτιμώ, αλλά δεν είναι μέσα στο πλαίσιο της συζήτησης. Κι εκεί (σ.σ. Ευρωκοινοβούλιο) αν είσαι εκτός θέματος σου λένε μια φορά ‘είστε εκτός θέματος’ και τη δεύτερη σου κλείνουν το μικρόφωνο».

Ο Γιώργος Αυτιάς ήταν αυτός που δήλωνε ότι στην Ευρώπη θα μιλά για τις συντάξεις και η Ελεονόρα Μελέτη ότι θα ασχολείται με θέματα κοινωνικά. Ο… οδοστρωτήρας Μεϊμαράκης «γκάζωσε» στο παρά ένα της ευρωκάλπης…

Πάντως, για το χθεσινό «χαστούκι» που έριξε ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, το κατά τα άλλα λαλίστατο Μέγαρο Μαξίμου, επέλεξε τη σιωπή αποφεύγοντας να απαντήσει ή να σχολιάσει.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Γεια σου ρε αρχοντα βολεμενε με ξεροκομματα Βαγγελα…που αν ησουν κενταυρος αληθινος δεν θαχες παραδωσει το κομμα στον Κουλη με λαθροχειρια!

    • Αλήθεια έχει σκεφτεί κάποιος κ κάποια γιατί άραγε όλοι οι 300 και αυτοί οι 21 τώρα σφάζονται για το ποιος θα πρωτοβγει;; Τόσο πολύ το καλό σου θέλουν και το καλό του τόπου ;;; Τόσο πολύ αγαπούν την Ελλάδα μας και εμάς ;;;αυτοί τελικά πρέπει να είναι ένα τικ πριν την αγιοποίηση ,μεγάλη η χάρη τους ,να τους έχει ο Θεός καλά ! Η μήπως είναι πολλά τα λεφτά Άρη ;;;και τα μόνα ζώα είμαστε εμείς ;;;και είμαστε πολλοί τελικά !!!!

    • Αλήθεια έχει σκεφτεί κάποιος κ κάποια γιατί άραγε όλοι οι 300 και αυτοί οι 21 τώρα σφάζονται για το ποιος θα πρωτοβγει;; Τόσο πολύ το καλό σου θέλουν και το καλό του τόπου ;;; Τόσο πολύ αγαπούν την Ελλάδα μας και εμάς ;;;αυτοί τελικά πρέπει να είναι ένα τικ πριν την αγιοποίηση ,μεγάλη η χάρη τους ,να τους έχει ο Θεός καλά ! Η μήπως είναι πολλά τα λεφτά Άρη ;;;και τα μόνα ζώα είμαστε εμείς ;;;και είμαστε πολλοί τελικά !!!!

  2. Τραγικό το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Στα όρια του γελοίου. Αλλος ένας λόγος να ψηφίσουμε κάτι άλλο. Δεν είμαστε πρόβατα ούτε μισθοφόροι. Αρκετά πια με τον κατήφορο της ΝΔ. ΛΟΑΤΚΙ, ανομία, εγκληματικότητα, ακρίβεια, Σημιταριό, Τέμπη, μετανάστευση, φόροι, και προκλητικός πλούτος από τους βαρόνους. Φτάνει πια.

  3. Σίγουρα κάτι άτομα σαν αυτά που μπήκαν στα ψηφοδέλτια, δεν έχουν να προσθέσουν το παραμικρό στην ευρωβουλή.
    Σιγουρότερα όμως, κάτι ΝΤΟΡΑΚΙΑ όπως ο Βαγγέλας, δεν είχε δώσει και δεν θα δώσει στην φτωχή Ελλάδα.

    Και για να μη ξεχνάμε, του δόθηκε μια και μοναδική ευκαιρία για να κάνει κάτι. Τότε που μπήκε για λίγες μέρες μπροστάρης στην ΝΔ. Προτίμησε όμως ο δειλός, να την κάνει σβέλτα και με πλάγια βήματα προς τη σιγουριά του μισθού της Ε.Ε. και να αφήσει το πασοκονουδιτικο συνονθύλευμα στα πόδια της κάθε νεοφιλελεύθερης και νεοταξίτικης φράξιας της Ε.Ε. και της Ελλάδας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This