Στέφανος Κασσελάκης: «Το άλλοθι του 41% έχει πλέον τελειώσει»

«Κάτι δεν πάει καλά στην Ευρώπη, δεν εμπνέει τους λαούς»

Must Read

Οι πρώτες δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη μετά τα εκλογικά αποτελέσματα των ευρωεκλογών. «Εκεί που άλλοι με τεράστια χρέη και ύποπτα κονδύλια για διαφημίσεις, συμβούλους και κομματικές δαπάνες, καταφέραμε να μειώσουμε τη διαφορά από το 23% στο 13%. Το άλλοθι του 41% έχει πλέον τελειώσει. Είναι μια επιλογή του ελληνικού λαού. Σε μια εκλογική διαδικασία, ο κόσμος είπε ότι υπάρχει μια ανθρωποκεντρική πολιτική. Είναι το πρώτο βήμα για ένα κόμμα που εξελίσσεται».

 

«Δεν έχω τύψεις για τίποτα, ο ελληνικός λαός μου έχει δώσει ξεκάθαρα τον χρόνο να φτιάξω μια εναλλακτική κυβερνητική πρόταση. Συνεχίζουμε, εκσυγχρονιζόμαστε και θα εμπνεύσουμε τον κόσμο. Αυτό το κόμμα μόνο πάνω έχει να πάει από εδώ και πέρα», πρόσθεσε.




 

«Κάτι δεν πάει καλά στην Ευρώπη, δεν εμπνέει τους λαούς», ανέφερε μεταξύ άλλων στον λόγο του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Οι τέσσερις ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Τέσσερις ευρωβουλευτές εκλέγει ο ΣΥΡΙΖΑ, που συγκεντρώνει ποσοστό κοντά στο 15%. Όπως όλα δείχνουν ο Κώστας Αρβανίτης εξασφαλίζει άνετα την επανεκλογή του με την πρωτιά στους σταυρούς του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθούν ο Νίκος Φαραντούρης, Νίκος Παππάς και Έλενα Κουντουρά.

Εκτός φαίνεται ότι μένει ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου, όπως επίσης και οι Μαρία Μπεκατώρου, Δώρα Αυγέρη, Βασίλης Κασσελάκης και Γιώργος Τσίπρας.

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This