Άγριο beef Σακελλαρίδη – Παππά: «Δεν έχετε κανένα ηθικό έρεισμα να κρατάτε τις έδρες τώρα»

Η Νέα Αριστερά συγκεντρώνει μεταξύ 1,3% και 2,7%

Must Read

Χαμός στον αέρα του ΟΡΕΝ το βράδυ της Κυριακής για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών 2024. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Νίκος Παππάς συγκρούστηκε με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Οι τόνοι ανέβηκαν πολύ όταν η συζήτηση έφτασε στο χαμηλό ποσοστό του νεοπαγούς κόμματος και τις έδρες  που κρατούν τα μέλη του.

Ευρωεκλογές 2024: Δείτε σε πραγματικό χρόνο τα αποτελέσματα από το Υπουργείο Εσωτερικών

Η Νέα Αριστερά συγκεντρώνει μεταξύ 1,3% και 2,7% και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης παραδέχθηκε την αποτυχία. Ο Νίκος Παππάς απευθυνόμενος διερωτήθηκε μήπως τελικά η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν λάθος.

Ο διάλογος συνεχίστηκε σε πολύ υψηλούς τόνους:

«Η πολιτική μας άποψη σε σχέση με την εκτίμησή μας, που θεωρήθηκε από αυτούς που έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι ήταν μια αναγκαία πολιτική πράξη δεν αλλάζει σε καμία περίπτωση. Ζητήματα πολιτικής συνείδησης δεν μπαίνουν στο ζύγι της κάλπης και των δημοσκοπήσεων» δήλωσε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Ο Νίκος Παππάς εξεμάνη και απάντησε σε έντονο ύφος: «Πολιτική συνείδηση να είχατε και να παραδίδατε τις έδρες, καταλάβατε;».

Δείτε τα βίντεο




 




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This