«Τώρα θα μάθω πώς λειτουργεί το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο» λέει ο Νίκος Αναδιώτης που εξελέγη ευρωβουλευτής

Must Read

Δεν έχει συνειδητοποιήσει ο ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης ότι θα φτιάξει βαλίτσες για Βρυξέλλες. Ο ευρωβουλευτής της Νίκης σε νέες του δηλώσεις αναφέρει ότι τώρα που εκλέχθηκε, θα ενημερωθεί για το πώς λειτουργεί το Ευρωκοινοβούλιο…

«Εμείς προσπαθούσαμε να ανεβάσουμε τα ποσοστά της Νίκης. Αυτό ήταν το πρώτο μου μέλημα. Δεν το έχω ακόμα συνειδητοποιήσει ότι θα είμαι ένας εκ των 21 ευρωβουλευτών. Είναι τόσα τα μηνύματα και η αγάπη του κόσμου, που ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Είναι λίγες οι ώρες του ύπνου» δήλωσε στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» ο Νίκος Αναδιώτης και πρόσθεσε:

«Τώρα θα μάθω και θα ενημερωθώ πώς λειτουργεί το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Ξέραμε ότι όποιος και αν εκπροσωπήσει τη Νίκη δεν θα πάει μόνος του, θα έχει την καλύτερη δυνατή επιστημονική υποστήριξη. Θα υπηρετήσω ό,τι μου ζητηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θέλω τα παιδιά μου να χαίρονται για μένα, να βλέπουν έναν δημοκράτη άνθρωπο που αγαπάει την πατρίδα του», πρόσθεσε ο Νίκος Αναδιώτης.

Όσο για εκείνους που χαρακτηρίζουν «ακροδεξιά» τη Νίκη, ο ίδιος απάντησε: «μας λυπεί να μας βάζετε στην ακροδεξιά, είμαστε υπέρ των εθνών-κρατών της Ευρώπης, όχι του ολοκληρωτισμού, θέλουμε να σεβόμαστε το κάθε έθνος ξεχωριστά, όπως και αυτό εμάς».




Η δήλωσή του πάντως ότι τώρα θα ενημερωθεί για τη λειτουργία του Ευρωκοινοβουλίου, συζητήθηκε στα social media, ενώ ο ίδιος κλήθηκε να απαντήσει και στην εκπομπή Tlive: «Ξέρει κάποιος που δεν έχει πάει πώς λειτουργεί;» είπε και επανέλαβε ότι στόχος του ήταν να βοηθήσει το κίνημα και ότι τώρα που ο κόσμος επέλεξε να τον στείλει στις Βρυξέλλες, θα φροντίσει να ενημερωθεί.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Τώρα θα μάθω πως λειτουργεί το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, λέει ο Αναδιώτης. Θα μάθει και αυτός να κυβερνά, πάνω στου κασίδη το κεφάλι. Μετά την Βουλγάρα καθαρίστρια Κωνσταντίνα Κούνεβα, τον αλητάμπουρα Νίκο Παπά, τον αγράμματο Γεωργούλη, στείλαμε και ένα παντελώς άσχετο με το κοινά. Μεγάλη επιτυχία αυτών που τον ψήφισαν.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This