Τριγμοί στη ΝΔ μετά το «χαστούκι» των Ευρωεκλογών – Ο ένας μετά τον άλλον ζητούν σύγκληση της ΚΟ

«Οφείλουμε να δώσουμε μια σοβαρή απάντηση στους ψηφοφόρους μας» λέει ο Σαλμάς

Must Read

Αναταραχή επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία μετά το εκλογικό αποτέλεσμα που αποτέλεσε χαστούκι για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία το τελευταίο διάστημα ξεπέρασε κάθε όριο αλαζονείες επικαλούμενη το 41% των εθνικών εκλογών.

Δυσαρεστημένοι οι ψηφοφόροι της ΝΔ γύρισαν την πλάτη στον Κυριάκο Μητσοτάκη με το κόμμα να συγκεντρώνει στις ευρωεκλογές μόλις 28,3% και τον ίδιο τον πρωθυπουργό να ομολογεί την αποτυχία αφήνοντας ανοιχτό ενδεχόμενο ανασχηματισμού το επόμενο διάστημα.

Στελέχη του κόμματος ζητούν εξηγήσεις για την αποτυχία. Μετά τον Νικήτα Κακλαμάνη, έκτακτη σύγκληση της κοινοβουλευτικής ομάδας ζήτησε με επιστολή του και ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Μάριος Σαλμάς.

«Οφείλουμε να δώσουμε μια σοβαρή απάντηση, στους εκατοντάδες χιλιάδες παραδοσιακά ψηφοφόρους μας, που κάποιοι παρόλο που τα σπίτια τους στα χωριά βρίσκονται 100 μέτρα από τα εκλογικά κέντρα επέλεξαν να απέχουν και άλλοι να αποδοκιμάσουν την κυβερνητική πολιτική» αναφέρει στην επιστολή του ο βουλευτής ο οποίος είχε εκφράσει και την αντίθεσή του με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ΔΥΣΤΥΧΩς βρέθηκαν 1.125.000 Εφιάλτες να ψηφίσουν το κόμμα των χαφιέδων

    Βρέθηκαν 1.125.000 ψευτοπατριώτες, συνεργοί στην αποστρατικοποίηση των νησιών μας, στο έγκλημα των Τεμπών, στην υποκλοπή συνομιλιών και προσωπικών δεδομένων, στα καρτέλ, στις υποκλίσεις στον Ερντογάν και τον μαφιόζο Ράμα, στο χοντρό μιζάρισμα στην Ούρσουλα, και σε κάθε μικρό και μεγάλο έγκλημα της κυβέρνησης των δεξιών κατσαπλιάδων.

    Βρέθηκαν 1.125.000 διεφθαρμένοι μέχρι το κόκκαλο Έλληνες που πήγαν και ψήφισαν τον απόπατο της Ελληνική κοινωνίας, το κόμμα-εγκληματική οργάνωση με το όνομα ‘ΝΔ’ και τον Αλ Καπόνε Κυριάκο Μητσοτάκη.

    Την ερχόμενη φορά, πατριώτες, βρείτε κάπου ένα ζευγάρι ….κοχόνες…., δανειστείτε έστω από κάποιον φίλο, να πάτε να ψηφίσετε. Γιατί ο καναπές δεν είναι ψήφος, κι ο όλεθρος που μας φέρατε το 2019 δε θα φύγει με την αποχή σας.

    ΈΧΕΤΕ πολύ βαριά την ΕΥΘΥΝΗ.

  2. Ο Μητσοτάκης ψηφίστηκε από 1 εκ. λιγότερους ψηφοφόρους
    από οσους είχαν ψηφίσει ΝΔ
    στις Εθνικές ,
    μόλις ενα χρόνο πριν…!!!
    Από το 41%
    στο 27%
    σε 10 μήνες
    είναι ηχηρή αποδοκιμασία…

    Συντριβή για τις ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ εταιρείες δημοσκοπήσεων
    και για τα exit polls
    έφεραν τα τελικά αποτελέσματα
    στην επικράτεια .

    Ηχηρό μήνυμα
    στο μεταλλαγμένο κόμμα
    του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν η ψήφος αποδοκιμασίας που έριξε ο ελληνικός λαός στις ευρωεκλογές .
    https://youtu.be/oOTswc10J8U?si=kXzp8jZ5H_TuKxqp

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This