Καραγκούνης για εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς: «Ενδέχεται να μην δίνουν λόγο σε κανέναν»

Για ποιους χτυπάει η... καμπάνα;

Must Read

Η απώλεια 13 μονάδων για την Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου έφερε στην επιφάνεια κόντρες και εσωτερικά ζητήματα που υπέβοσκαν. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλείται εφεξής να αντιμετωπίσει όχι μόνον την λαϊκή εκπεφρασμένη διά της κάλπης δυσφορία, αλλά και την προϊούσα εκ του αποτελέσματος γκρίνια κομματικών στελεχών.

Ο Κώστας Καραγκούνης άνοιξε τον… χορό των διαμαρτυριών μιλώντας την Τετάρτη το πρωί στην ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ Mega. Αρχικά αναφέρθηκε στους παράγοντες της ακρίβειας, της φορολόγησης και της αλαζονείας στο κυβερνών κόμμα, που οδήγησαν στην κρίσιμη εκλογική φθορά.

Στην συνέχεια, ωστόσο, άφησε σοβαρότατες αιχμές για τον διορισμό από το Μαξίμου πλείστων εξωκοινοβουλευτικών υπουργών. Όπως υπερτόνισε ο κ. Καραγκούνης, πολλές φορές οι μη αιρετοί ενδέχεται να μην δίνουν λογαριασμό σε κανέναν σε αντιδιαστολή με τους κοινοβουλευτικούς, οι οποίοι «δίνουν λόγο στην βάση» και τους πολίτες.

Σε ερώτηση για την «γκρίνια» αναφορικά με την ύπαρξη πολλών εξωκοινοβουλευτικών υπουργών(Γεραπετρίτης, Φλωρίδης κ.ά) ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε:

«Πάντα είχαμε εξωκοινοβουλευτικούς, διαχρονικά. Απλά οι κοινοβουλευτικοί έχουν μία διαφορετική προσέγγιση προς τους πολίτες και δίνουν λόγο προς τους πολίτες. Δεν είναι ότι κάθεσαι σε ένα γραφείο υπουργικό, που σου είναι μια δοτή θέση, και ξέρεις ότι ενδεχομένως δεν θα δώσεις λόγο σε κανέναν. Πρέπει να υπάρχει ένα μείγμα κοινοβουλευτικών και εξωκοινοβουλευτικών, απλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι κοινοβουλευτικοί δίνουν λόγο στην βάση».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This