Ο Νίκος Παππάς λέει «ναι» σε διάλογο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ με στόχο τη σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων

Η κυβέρνηση φοβάται την συσπείρωση των προοδευτικών δυνάμεων, υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

Την πεποίθηση ότι πρέπει «να μπει ένα τέρμα στον κατακερματισμό και στον εμφύλιο των προοδευτικών δυνάμεων» εξέφρασε σήμερα ο Νίκος Παππάς από το βήμα της Βουλής, υποστηρίζοντας ότι αυτό ήταν ένα από τα βασικά μηνύματα των ευρωεκλογών της περασμένης Κυριακής.

Παράλληλα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση της ΝΔ πως «κωφεύει» στο μήνυμα που τής έστειλαν οι πολίτες. Απευθυνόμενος στα κυβερνητικά έδρανα, ο Νίκος Παππάς σημείωσε πως μπορεί η κυβέρνηση να προβάλλει το επιχείρημα ότι απέναντί της δεν υπάρχει αξιοπιστία ισχύος που μπορεί να οδηγήσει σε πολιτική αλλαγή, ωστόσο τής συνέστησε να μη βιάζεται.

«Μην βιάζεστε, γιατί οι εξελίξεις οι πολιτικές θα είναι πυκνές», ανέφερε συγκεκριμένα και έφερε ως παράδειγμα τα όσα συνέβησαν στη Γαλλία, ενώ, απευθυνόμενος εκ νέου στην κυβέρνηση, είπε πως φοβάται την συσπείρωση των προοδευτικών δυνάμεων, προειδοποιώντας την πως «θα ζήσει και αυτή τον γαλλικό εφιάλτη».

Κατεβαίνοντας από το βήμα της Ολομέλειας ο Νίκος Παππάς, η προεδρεύουσα της συνεδρίασης Όλγα Γεροβασίλη διερωτήθηκε εάν «ξεκίνησε ο διάλογος μεταξύ των δύο παρατάξεων», με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Γιαννούλη, που ανέβαινε στο βήμα για την δική του ομιλία, να σχολιάζει πως «ο διάλογος θα αρχίσει και θα είναι εποικοδομητικός».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο καταδικασμένος με 13-0, μας κάνει και πολιτικές υποδείξεις. Άντε πηδήξου ρε γελοίε. Ο πατέρας σου διέλυσε τον ΟΑΣΘ, στον οποίο είχε διορίσει ακόμα και την γκόμενα του.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This