Ποιοι μένουν εκτός της κυβέρνησης μετά τον ανασχηματισμό

Must Read

Η μεγάλη εξαπάτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος προχθές διαβεβαίωνε ότι δεν θα γίνει ανασχηματισμός και θα γίνει υπουργικό συμβούλιο με την προηγούμενη σύνθεση και εντέλει έκανε τα αντίθετα!




 

Εκτός κυβέρνησης τέθηκαν τέσσερις μέχρι πρότινος υπουργοί. Συγκεκριμένα, εκτός κυβερνητικού σχήματος τίθενται οι μέχρι πρότινος υπουργοί Κώστας Σκρέκας, Λευτέρης Αυγενάκης, Δημήτρης Καιρίδης και Δόμνα Μιχαηλίδου.




 

Στη θέση του Κώστα Σκρέκα στο υπουργείο Ανάπτυξης, τοποθετείται ο Τάκης Θεοδωρικάκος, ενώ στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, το οποίο είχε αναλάβει ο Κώστας Σκρέκας, υπουργός αναλαμβάνει ο Κώστας Τσιάρας και υφυπουργός ο Χρήστος Κέλλας.

Στο Υπουργείο Μετανάστευσης, στη θέση του Δημήτρη Καιρίδη τοποθετείται ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, ενώ στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης η Νίκη Κεραμέως θα αντικαταστήσει τη Δόμνα Μιχαηλίδου.

Στις 10 το πρωί του Σαββάτου (15/06) θα συνεδριάσει υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, το Υπουργικό Συμβούλιο υπό τη νέα σύνθεση της κυβέρνησης με τα θέματα ημερήσιας διάταξης που ήδη έχουν ανακοινωθεί.

Το υπουργικό συμβούλιο ήταν προγραμματισμένο για την Παρασκευή (14/06) ωστόσο, η ανακοίνωση του ανασχηματισμού από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ανέβαλε τη συνεδρίαση.

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This