Νίκη Κεραμέως: Η γυναίκα που καταστρέφει υπουργεία!

Must Read

Από όποιο υπουργείο έχει περάσει η Νίκη Κεραμέως, έχει σπείρει την καταστροφή και έχει αφήσει πίσω της αποκαΐδια.

Από τον Ιούλιο του 2019  μέχρι τον Μαΐο του 2023 η Νίκη Κεραμέως διατέλεσε υπουργός Παιδείας. Αφού δημιούργησε μπάχαλο με την τηλεκπαίδευση, θέσπισε την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής βάζοντας έτσι «κόφτη» στις εισαγωγές στην ανώτατη εκπαίδευση, κατήργησε 37 πανεπιστημιακά τμήματα, μείωσε τη χρηματοδότηση των ΑΕΙ και άνοιξε παράθυρο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια...  κατάφερε να γίνει μια από τις πιο μισητές υπουργούς παιδείας στην ιστορία.

Μετά το μελανό αποτύπωμα που άφησε στην Παιδεία, ακολούθησε η θητεία της στο υπουργείο Εσωτερικών από τον Ιούνιο του 2023 μέχρι και τον Ιούνιο του 2024. Μετά την αποκάλυψη-σκάνδαλο για το μεγάλο θέμα της διαρροής προσωπικών δεδομένων των αποδήμων Ελλήνων από το ΥΠΕΣ, η Κεραμέως κράτησε στάση αδιαφορίας και σύμφωνα με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων δεν έκανε την απαραίτητη έρευνα και δεν τόλμησε να εμφανιστεί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για να δώσει εξηγήσεις.

Είναι απορίας άξιο το πώς μια υπουργός που τα έκανε μαντάρα στις προηγούμενες θητείες της, αναλαμβάνει τώρα ένα από πιο σημαντικά υπουργεία, αυτό του Εργασίας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Σίγουρα για να μη την ξηλώνει ο Κούλης ,αν και αποτυχημένη και αντιπαθής,κάτι της χρωστάει ή κάποιες πλάτες έχει.Ποιος ξέρει!

  2. Τοποθετήθηκε στο Υπ. Εργασίας με νέα πρώτη εντολή να διαλύσει τα επιδόματα ανεργίας, να εξαθλιωθούν και πεινάσουν ακόμη περισσότερο οι άνεργοι που παίρνουν για ένα μικρό διάστημα το μικρό βοήθημα, ενώ δίνουν δις ευρώ οι κυβερνώντες στην Ουκρανία και φυσικά βάζουν μαύρο χρήμα και στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.

  3. Εκτελεί πιστά τις ανθελληνικές εντολές των αφεντικών της, χρυσοπληρώνεται από τους βαριά φορολογούμενους πολίτες και επιπλέον φεσώνει άλλους πολίτες αφού με θράσος δεν πληρώνει ούτε τα κοινόχρηστα από ένα από τα διαμερίσματα που διαθέτει, την πήγαν στο δικαστήριο για τα απλήρωτα συσσωρευμένα κοινόχρηστα. Ποιός ξέρει εάν τελικά τα πλήρωσε ή αγνόησε και την δικαστική απόφαση ;;;

  4. Άκουσα τις δηλώσεις της περί αυτοκριτικής το βράδυ των Ευροεκλογών. Ξέρετε τι μήνυμα πήρε η κ. Κεραμέως;
    Ότι έχουν καθυστερήσει και πρέπει η κυβέρνηση να προχωρήσει πιό γρήγορα!!!
    Μας δουλεύει κατάμουτρα. Μιλάμε για θράσος. Δεν πα να χτυπιέται ο ελληνικός λαός για τα βάσανά του. Εμείς το χαβά μας.
    Πώς έλεγε ένας ηθοποιός παλιά; ( Ο Αυλωνίτης ή ο Κωνσταντάρας). ” Θα σας εξαφανίσουμε”. Πόσο μέσα έπεσε!!!

  5. Συνεχίζει το έργο της. Με τις οδηγίες του Μητσοτάκη και τη δύναμη του 41%. (ΥΓ αφορισμένη μαζί με τον Μητσοτάκη από τον Αμβρόσιο Καλαβρύτων)

  6. 30 Μαιου με 2 Ιουνίου του 2019 στην λέσχη Μπίλντερμπεργκ εμφανίζεται από το πουθενά η Κεραμέως μαζί με τον Μητσοτάκη και Γιώργο Παγουλάτο, αντιπρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ. Τον επόμενο μήνα στις εκλογές Ιουλίου χάνει ο Συριζα και ο Μητσοτάκης από τότε την έχει υπουργό και έχει διαλύσει τα πάντα. Άγνωστο πως διείσδυσε από το πουθενά στην λέσχη. Κάποιοι λένε ότι ο πατέρας της είχε μεγάλο βαθμό παγκοσμίως στους Μασόνους.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This