Αφροδίτη Λατινοπούλου για τον ανασχηματισμό… κλίνατε επ’ αριστερά

«Eπιλέχθηκαν πασόκοι και αριστεροί που βρήκαν πρόσφατα αποκούμπι στην κυβέρνηση»

Must Read

Με σκωπτικό τρόπο σχολίασε η πρόεδρος της Φωνής Λογικής και ευρωβουλευτής τον ανασχηματισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη, που ανακοινώθηκε την Παρασκευή το πρωί. Η Αφροδίτη Λατινοπούλου επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι «επιλέχθηκαν πασόκοι και αριστεροί που βρήκαν πρόσφατα αποκούμπι στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».

Η δήλωση 

«Ενώ το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών λίγα 24ωρα πριν, έστειλε ηχηρό δεξιό μήνυμα στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός αρνείται να το διαβάσει.

Τα νέα πρόσωπα που αναλαμβάνουν τα ηνία των υπουργείων και καταλαμβάνουν ηγετικές θέσεις όχι μόνο νέα δεν είναι, αλλά είναι μία ακόμη αγωνιώδης προσπάθεια για να κερδηθούν εντυπώσεις που να «φτιάχνουν» ακόμα πιο προοδευτικό προφίλ της κυβέρνησης, καθώς επιλέχθηκαν πασόκοι και αριστεροί που βρήκαν πρόσφατα αποκούμπι στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος από μέλος της ΚΝΕ, προχώρησε στο ΠΑΣΟΚ το οποίο «εγκατέλειψε» για να βρεθεί στη Νέα Δημοκρατία.

Ο Ιάσων Φωτήλας, προερχόμενος από το Ποτάμι, κατέληξε στη Νέα Δημοκρατία αλλά και ο πασόκος Άκης Σκέρτσος. Επίσης, τους μόνιμα αποτυχημένους πολιτευτές, κ.κ. Ταχιάο και Σκυλακάκη.

Με σύνθημα «κλίνατε επί αριστερά» και όχι «επί δεξιά» όπως ήταν και το μήνυμα αυτών των εκλογών, η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει με πασοκογενείς ζυμώσεις τις εσωτερικές αλλαγές προσώπων σε καίριες θέσεις που λαμβάνουν αποφάσεις για τον τόπο μας.

Όπως όλα δείχνουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει την καταστροφική πολιτική αφού δεν έμαθε ούτε από τα λάθη ούτε από τις παραλείψεις.

Για αυτό άλλωστε και δεν προχώρησε σε έναν δομικό, ουσιαστικό ανασχηματισμό με αίσθηση ευθύνης απέναντι στον ελληνικό λαό αλλά σε έναν προσχηματικό μόνο και μόνο για να ασχοληθούν τα κανάλια και τα ΜΜΕ με αυτόν μήπως και ξεχαστεί η καμπάνα των Ευρωεκλογών.»

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This