Δεν φοβάται τον Τσίπρα ο Κασσελάκης: Δήλωσε ότι θα κατέβαινε υποψήφιος απέναντί του

Αποχώρησε από την εκδήλωση του Ινστιτούτου Τσίπρα, πριν από την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, για να βρεθεί στο στούντιο του ΑΝΤ1

Must Read

Άνοιξε τα χαρτιά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, δίνοντας το στίγμα πως δεν φοβάται τον Αλέξη Τσίπρα και θα κατέβαινε υποψήφιος απέναντί του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης παραχώρησε συνέντευξη στον ΑΝΤ1, αποχωρώντας προηγουμένως από την εκδήλωση του Ινστιτούτου Τσίπρα, πριν από την ομιλία του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργού, για να βρεθεί στο στούντιο.

Δήλωσε «παρών» σε μία ενδεχόμενη εκλογική μάχη για την ηγεσία σχήματος συνεργασίας κεντροαριστερών κομμάτων, ακόμη και στην περίπτωση που θα έπρεπε να ανταγωνιστεί τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.

«Εάν η κοινωνία θελήσει να είναι αυτό το νέο κυβερνών σχήμα της χώρας, προφανώς θα θέσω υποψηφιότητα για να εκλεγώ από τη βάση, γιατί δεν πιστεύω στις συμφωνίες κορυφής» επανέλαβε ο Κασσελάκης, με αφορμή την πρόταση του Νίκου Παππά για κοινό ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ με κοινό υποψήφιο πρωθυπουργό.

Μάλιστα είπε πως θα ήταν υποψήφιος ακόμα και αν απέναντι του βρεθεί ο Αλέξης Τσίπρας. Εκτός κάθε διαλόγου άφησε τη Νέα Αριστερά, την οποία αποκάλεσε «μόρφωμα».

«Η λύση είναι να συνεργαστούμε εκεί που αλλάζουμε τις ζωές των πολιτών. Σε δύο πεδία το κοινοβουλευτικό και στη κοινωνία των πολιτών» προσέθεσε ο Κασσελάκης στη συζήτηση για συνεργασία πολιτικών δυνάμεων της Κεντροαριστεράς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This