Στα πατώματα το Μαξίμου: Δημοφιλέστερος υπουργός της κυβέρνησης ο Νίκος Δένδιας

Ποιοι είναι στην πεντάδα με τους «αποτελεσματικούς»

Must Read

Καθόλου δεν άρεσαν στο Μαξίμου τα αποτελέσματα της δημοσκόπηση της Interview για τη δημοφιλία των υπουργών της κυβέρνησης.

Στην πρώτη θέση, ακλόνητος, παραμένει ο Νίκος Δένδιας στη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό της POLITIC.

Στην ερώτηση της έρευνας, που πραγματοποιήθηκε πριν τον ανασχηματισμό, στην πεντάδα με τους πιο «αποτελεσματικούς» υπουργούς βρίσκονται ο Νίκος Δένδιας, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Δημήτρης Παπαστεργίου και ο Γιώργος Φλωρίδης.

Στον αντίποδα καταγράφοντας την λιγότερη αποτελεσματικότητα βρίσκονται Δημήτρης Καιρίδης, Χρήστος Στυλιανίδης, Νίκη Κεραμέως, Λευτέρης Αυγενάκης και Κώστας Σκρέκας, με ορισμένους να έχουν ήδη αποχαιρετήσει την κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ποιός εμπιστεύεται πλέον τις δημοσκοπήσεις για ακεραιότητα, αληθινή έρευνα και πραγματικά αποτελέσματα ;;;
    Καλοπληρώνονται οι εταιρείες δημοσκοπήσεων από το ΣΥΣΤΗΜΑ να προβάλλουν ότι εξυπηρετεί σκοπιμότητες για να προδιατίθεται ή να πείθεται η κοινή γνώμη & ο όχλος στα σχέδιά τους. Ο Δένδιας είναι πιστός υποτελής των νεοταξιτών, φαίνεται λοιπόν ότι το ΣΥΣΤΗΜΑ τον έχει ήδη προγραμματίσει για αρχηγία & πρωθυπουργία και άρχισε η προβολή του στους νεοέλληνες υπηκόους για να γίνει σταδιακά αποδεκτός.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This