Αλβανικός χάρτης – απειλή, αλλά ο Γεραπετρίτης πετάει χαρταετό

Must Read

Σε πρόσφατο αθλητικό αγώνα ανάμεσα στην Ιταλία και την Αλβανία, οπαδοί της δεύτερης χώρας ανήρτησαν  τον διαβόητο χάρτη της Μεγάλης Αλβανίας που περιλαμβάνει την Κέρκυρα, τα Γρεβενά, τα Γιάννενα και βάλε…

 

Διαπιστώσαμε ότι χαρταετό, εκτός από το Υπουργείο των Εξωτερικών, πέταξαν για το θέμα και αθλητικές ομοσπονδίες όπως η ΕΠΟ και η UEFΑ, που σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν είχαν φέρει τα πάνω κάτω.

Η συγκεκριμένη πρόκληση δεν είναι καθόλου αμελητέα. Συνιστά απειλή όπως αυτοί ορίζεται κατά το διεθνές δίκαιο, την οποία μάλιστα προωθούν όχι μόνο η Αλβανία αλλά και το ψευδοκράτους του Κοσόβου, αφού όπως είχαμε αποκαλύψει πρόσφατα, η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας είχε φωτογραφηθεί με υπερηφάνεια μπροστά στον συγκεκριμένο χάρτη.

Ο Κούρτι με τον χάρτη της μεγάλης Αλβανίας

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης είναι άκρως επικίνδυνος για τα Ελληνικά συμφέροντα αλλά και για την εθνική ασφάλεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο Γεραπετρίτης είναι ανίκανος και ανθέλληνας. Μας έχει αναγκάσει να μας πηδάνε οι γύφτοι από την Αλβανία. Μουνόπανα Αλβανοί, γαμώ την χώρα σας.

  2. Γ@μώ την πουτ@να την Αλβανία και τα καθίκια τους Αλβανούς. Μην αφήνουνε καμία πρόκληση αναπάντητα από τπυς τηγανοκέφαλους.

    • Με τέτοια παιδεία δεν πας πουθενά φίλε μου,λυπάμαι για σένα! Και τώρα ερωτηση: Εσείς δεν έχετε εθνικιστες; Παντού υπάρχουν άλλα δεν χρειάζεται να βρίζουμε χώρες και λαούς!; Κατά την προσωπική μου γνώμη είναι ντροπή να εκφραζόμαστε με αυτό τον τρόπο!!!! Καλή σου μέρα….🤝

  3. Μέγα Αλέξανδρε που χρησιμοποιείς και αυτό το ιστορικό όνομα. Δεν είμαστε όλοι πισωγλέντηδες σαν τον Κασελάκη. Κάποιοι σαν εμένα έχουμε χτυπηθεί παντού με τα σκουπίδια από την Αλβανία. Τώρα αν θέλεις κατούρημα στο κανονίζω.

  4. Ελάτε να τα πάρετε αυτά τα εδάφη που έχετε στον χάρτη. Κωλοαλβανοί, μουνόπ@να. Γ@μώ και τον Ράμα και την πουτ@να την Εντέλα Φουρειράι. Γ@μώ την Αλβανία σας.

  5. Ο Γεραπετριτης κάνει εξωτερική πολιτική για τη χώρα και όχι για τον εαυτό του.
    Αλίμονο αν ασχολιόταν με τον κάθε καραγκιόζη.

  6. Ο ΓΕΡΑΠΕΤ…. ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΪΌΝ ΤΟΥ #ΝΕΟΛΑΟΠΟΤΑΜΟΜΠΛΕΠΑΣΟΚ#ΕΙΝΑΙ ΚΙΑΥΤΟΣ ΝΤΗΛΕΡ ΟΠΩΣ Ο ΠΡΟΪΣΤΆΜΕΝΟΣ ΤΟΥ. ΈΧΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΕΚΛΟΓΉ 18%ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΌ ΈΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΈΧΟΥΝ ΠΊΣΩ ΑΠΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΆ ΖΑΓΑΡΙΑ ΓΛΕΙΦΩΝΤΑΣ

  7. Είναι αυτό που λέμε στην Ελλάδα και ταιριάζει απόλυτα για Αλβανούς Σκοπιανούς Βούλγαρους και Τούρκους…πιάνονται διαρκώς από τις κωλοτριχες τους

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This