Ο Θεοδωρικάκος κήρυξε τον πόλεμο στην κερδοσκοπία, που κατά τα άλλα «δεν υπήρχε»!

Must Read

Με το καλημέρα ο Τάκης Θεοδωρικάκος αποδόμησε το αφήγημα Μητσοτάκη για τα περί εισαγόμενης ακρίβειας, για τις επιστολές στην Ούρσουλα και τα άλλα γραφικά φληναφήματα που χρησιμοποίησε κυβέρνηση για να συνεχίσει το πλιάτσικο στις τσέπες των Ελλήνων.

Ο νέος υπουργός ανάπτυξης σε μία από τις πρώτες του εμφανίσεις, ξεκαθάρισε ότι θα πατάξει την κερδοσκοπία, που κατά τα άλλα «δεν υπήρχε» μέχρι πρότινος, ενώ εξήγγειλε ενίσχυση των ελεγκτικών μηχανισμών για να ελέγχουν μέχρι και τις πολυεθνικές!

«Θα εντείνουμε και θα ενισχύσουμε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, δεν έχει γίνει ολοκληρωμένα αυτό. Για αυτό και από 1η Ιουλίου θα προστεθούν 30 νέα στελέχη στη ΔΙΜΕΑ, ενώ θα ρίξουμε το βάρος σε 100 βασικά αγαθά στο παρατηρητήριο τιμών της υπηρεσίας. Σε πλήρη εφαρμογή θα παραμείνει το μέτρο της ανακοίνωσης των ανατιμήσεων, όμως ο ψηφιακός έλεγχος θα είναι διαρκής και για τις τιμές προμήθειας. Επίσης, θα ελέγχονται ακόμη περισσότερο και οι ίδιες οι πολυεθνικές εταιρείες».

Η ομολογία Θεοδωρικάκου…

Συμπεράσματα; Και κερδοσκοπία υπήρχε και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί ήταν αποσαθρωμένοι, άρα ο Μητσοτάκης είπε ψέματα στον ελληνικό λαό για πολλοστή φορά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This