Ο Μακρόν επενδύει στη σεξουαλική διαστροφή!

Ο Γάλλος πρόεδρος φωτογραφήθηκε με τον Μπενουά Σεβαλιέ, μέλος της κοινότητας LGBTQ+, ο οποίος είχε ανακοινώσει ότι ήταν... έγκυος!

Must Read

Mα, όχι, τώρα πείτε μου! Είναι πρόεδρος αυτός σοβαρής ευρωπαϊκής χώρας; Είναι πρόεδρος αυτός αντάξιος της Γαλλίας, της Ιστορίας της και του λαού της; Είναι πρόεδρος για να διαχειρίζεται τις τύχες όλων μας στα χέρια του, να επηρεάζει αποφάσεις ή να επιβάλλει τους όρους του σε ευρωπαϊκό επίπεδο;

  • Από τη
    Μαρία Δεναξά

Από τότε που ο Εμανουέλ Μακρόν εμφανίστηκε στην πολιτική σκηνή της Γαλλίας από το πουθενά, σαν αγνώστου προελεύσεως κομήτης, κάποιος μας κάνει πλάκα, δεν μπορεί! Παρά το γεγονός ότι η Γαλλία φλερτάρει με το χάος, επειδή ο «Εμανιουέλ», όπως τον αποκαλεί ο Ντόναλντ Τραμπ, πήρε προσωπικά (σύμφωνα με τα λεγόμενά του) το φτύσιμο που του έκαναν οι συμπολίτες του και διέλυσε την εθνοσυνέλευση, ο Γάλλος πρόεδρος έχει ήδη αλλάξει διάσταση και το… διασκεδάζει!

Μάλιστα, σε μια προσπάθεια να «αποκαταστήσει» την άσχημη εικόνα που δίνει αυτή την περίοδο η Γαλλία στον έξω κόσμο, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Μπενουά Σεβαλιέ, έναν από τους λαμπαδηδρόμους στη Μασσαλία, γνωστό youtuber, influencer, ενεργό μέλος της κοινότητας LGBTQ+, ο οποίος στο παρελθόν φέρεται ότι ήταν και ολίγον έγκυος, όπως είχε ανακοινώσει!

Οταν ο Σεβαλιέ υποστήριζε ότι ήταν… έγκυος

Η φωτογραφία είναι από το πανηγυράκι που στήθηκε στο προεδρικό μέγαρο της Γαλλίας την Παρασκευή 21 Ιουνίου για τη «γιορτή της μουσικής». Από τότε που άρχισε η θητεία του Μακρόν, κάθε χρόνο τέτοια μέρα παρελαύνουν στο μέγαρο των Ηλυσίων πολλών λογιών και προσανατολισμών «φρούτα», κάνοντας τους Γάλλους να μην πιστεύουν στα μάτια τους για την κατάντια της χώρας τους και να θεωρούν πως μια Λεπέν θα τους (ξανά) σώσει!

Ο Εμανουέλ Μακρόν με το ενεργό μέλος της κοινότητας LGBTQ+ Μπενουά Σεβαλιέ

Για όποιον δεν το έχει κατανοήσει, η υπερέκθεση της σεξουαλικής παρακμής του είδους μας που βλέπουμε στην καθημερινότητά μας προέρχεται από τη σεξουαλική διαστροφή και παρακμή που συντελούνται μπροστά στα μάτια μας, σε ανώτατο επίπεδο. Αυτή η κατάσταση δεν αντιπροσωπεύει την πλειονότητα των ευρωπαϊκών λαών, που σιγά σιγά αφυπνίζονται και παραμιλούν απαιτώντας κάθαρση.

Ο Σεβαλιέ με την Μπριζίτ Τρονιέ

Στη Γαλλία κανένας άλλος πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας δεν έχει προωθήσει τόσο πολύ τα ζητήματα των τρανσέξουαλ και της LGBTQ+ κοινότητας όσο ο Εμανουέλ Μακρόν. Το όλο σκηνικό της 21η Ιουνίου στα Ηλύσια ανέδειξε πως ο «Τιτανικός» και το προεδρικό μέγαρο της Γαλλίας έχουν ένα κοινό σημείο: την ορχήστρα που παίζει όταν το πλοίο βυθίζεται…

Η διασύνδεση της γιορτής της μουσικής με τον σατανισμό και την παιδοφιλία

Και δυο λόγια για όσους δεν γνωρίζουν γιατί επιλέχτηκε η 21η Ιουνίου ως Ημέρα της Μουσικής. Δεν υπάρχει καλύτερη ημέρα για να γίνει η διασύνδεσή της μεταξύ παιδοφιλίας και κακοποίησης των ζώων. Εκτός από το θερινό ηλιοστάσιο και τη γιορτή της μουσικής, που εισήγαγε ο Ζακ Λανγκ το 1982, που στα παρισινά σαλόνια φημολογείται πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα μικρά παιδιά, είναι πάνω απ’ όλα μια σημαντική γιορτή για τους λάτρεις του σατανισμού και της βαρβαρότητας. (Παρατηρήστε τα νύχια του Μπενουά Σεβαλιέ στην ένθετη φωτό).

Τα περιβόητα νύχια του Σεβαλιέ

Για τους παιδόφιλους είναι η «boy love day» (ημέρα αγάπης των αγοριών), μια γιορτή κατά την οποία μπορούν να εκφράσουν την έλξη τους για πολύ μικρά αγόρια και κατά τη διάρκειά της ανάβουν ένα μπλε κερί ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, ενώ φέρεται ότι λαμβάνουν χώρα βασανιστήρια, βιασμοί, ακόμη και θυσίες μικρών παιδιών. Στη Γαλλία πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως ο Ζακ Λανγκ και οι συν αυτώ δεν επέλεξαν τυχαία αυτή την ημερομηνία, ώστε ο κόσμος να γιορτάζει εν αγνοία του και αυτές τις θηριωδίες.

Φέτος τη διοργάνωση της «γιορτής της μουσικής» στο μέγαρο των Ηλυσίων ανέλαβε το πρακτορείο FG (Fréquence Gay) και μεταξύ άλλων στην εκδήλωση συμμετείχε το γκρουπ Ofenbach με τους Nτοριάν και Σεζάρ, τα πρόσωπα της εταιρίας παιδικών ρούχων Balenciaga, που έχει κατηγορηθεί πως προάγει την παιδόφιλη αισθητική στην παιδική μόδα!

Balenciaga: Παιδί με αρκουδάκι που χρησιμοποιούν σε όργια

Η 21η Ιουνίου είναι μια αποτρόπαια ημερομηνία

Εκτός από την «boy love day» υπάρχει και η «Ημέρα της Αλίκης», άλλη μια γιορτή για παιδόφιλους, στις 25 Απριλίου, αυτή τη φορά για να επιδείξουν την έλξη τους σε πολύ νεαρά κορίτσια, πριν περάσουν στην πράξη.

Την ίδια ημέρα γιορτάζεται και μια άλλου είδους βαρβαρότητα. Στο φεστιβάλ Γιουλίν στην Κίνα, επίσης γνωστό και ως «Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου» ή «Φεστιβάλ Λίτσε», χιλιάδες σκύλοι και γάτες σφάζονται για να προσελκύσουν τύχη και ευτυχία. Στη συνέχεια συχνά καταναλώνονται με λίτσι από πλούσιες οικογένειες.

Τα κύρια θύματα είναι αδέσποτα ζώα, εγκαταλειμμένα ή κλεμμένα. Μεταφέρονται σε άθλιες συνθήκες (στενά κλουβιά) στο φεστιβάλ, το οποίο διαρκεί 10 ημέρες. Τις ημέρες που προηγούνται της εκδήλωσης οι έμποροι τα εκθέτουν ζωντανά, στοιβαγμένα σε σιδερένια κλουβιά. Τα σκυλιά και οι γάτες σημαδεύονται με μια λόγχη γύρω από τον λαιμό τους, βασανίζονται και σκοτώνονται επιτόπου με ξύλα, ο λαιμός τους κόβεται ή ζεματίζεται και στη συνέχεια αιμορραγούν για να γίνει η σάρκα «πιο τρυφερή». Αυτό λέγεται ότι είναι σημάδι ανδροπρέπειας για όποιον άνδρα το τρώει. Οι λάτρεις λένε ότι «όσο περισσότερο υποφέρει το ζώο τόσο πιο νόστιμο είναι το κρέας».

Οι αριθμοί υποτιμούνται, αλλά επισήμως βασανίζονται έως 10.000 σκύλοι και 4.000 γάτες. Κάποια ζώα ξεκοιλιάζονται ζωντανά ή σφάζονται και πωλούνται με το κιλό, για να καταναλωθούν κυρίως επί τόπου. Αρκετά διαβήματα έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια από φιλοζωικές οργανώσεις που έχουν συμβάλει στο να μειωθεί σημαντικά ο αριθμός των πωλούμενων ζώων που προορίζονται να βασανιστούν.

Με λίγα λόγια, η 21η Ιουνίου δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια αποτρόπαια ημερομηνία, κατά την οποία, εκτός από την Ημέρα της Μουσικής, οι διεστραμμένοι γιορτάζουν την τερατώδη υπόσταση της ανθρώπινης διάστασης.

Πηγή: Εφημερίδα Δημοκρατία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Εύχομαι σε όλα αυτά τα ανθρωποειδή, να έχουν έναν αργό, βασανιστικό θάνατο, και στην άλλη ζωή, να καίγονται στην κόλαση.

      • Και τί είναι η κάθε 4ετία ρε μεγάλε ..

        Κουπόνι επιστροφής προιόντος από σούπερ μάρκετ?
        Δεν μας αρέσει αυτό αλλά θα περιμένουμε δέκα χρονάκια να έρθουν οι άλλοι που είναι καλύτεροι να μας το διορθώσουνε?

        Κανέναν δεν αθωώνει αυτό που έγραψε ο άλλος.
        Ας κοπεί η κρατική κονόμα,και θα δεί ο κόσμος που θα πάτε όλοι εσείς.
        ..

  2. Ομολογώ έχω πάθει σόκ…όχι γιατί δε τα υποψιάζομαι… αλλά γιατί κάποιος τα επιβεβαιώνει!!! Άρρωστοι άνθρωποι!!!

  3. Γράψτε τα κ. Δεναξά, γιατί ο μέσος άνθρωπος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει, ούτε καν να διανοηθεί, ότι μια χούφτα διεστραμμένων σατανιστών θέλει να καταστρέψει την ανθρωπότητα.

    • Δεν έχουν δουλειά οι σατανιστές εδώ. Όλα γίνονται για τις ψήφους και για να είμαστε σύμφωνοι με το πολιτικώς ορθόν.

  4. Γράψτε τα κ. Δεναξά, γιατί ο μέσος άνθρωπος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει, ούτε καν να διανεμηθεί, ότι μια χούφτα διεστραμμένων σατανιστών θέλει να καταστρέφει την ανθρωπότητα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This