Χαμός στην ΚΟ της ΝΔ: Στυλιανίδης, Ανδριανός και Κακλαμάνης τα «έχωσαν» χοντρά στον Μητσοτάκη

Πυρά για την αλλοίωση της ταυτότητας της ΝΔ - «Πλέον το κόμμα μας δεν ταυτίζεται με την παράταξη»

Must Read

Σφοδρή επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΟ της ΝΔ, γαλάζιοι βουλευτές που διαμαρτύρονται για την αλλοίωση της ταυτότητας του κόμματος και ζητούν να γίνει ξανά η Νέα Δημοκρατία, η παραδοσιακή δεξιά με τις αρχές και τις αξίες του ιδρυτή Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Τα στελέχη της δεξιάς πτέρυγας βρίσκονται στα κάγκελα μετά το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την σαρωτική ακρίβεια για την οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρνείται πεισματικά να λάβει μέτρα, με αποτέλεσμα να αποτυπωθούν οι συνέπειες στην κάλπη των ευρωεκλογών όπου ακόμα και οι ψηφοφόροι της ΝΔ, του γύρισαν την πλάτη.

Μετά την παρέμβαση του Μάριου Σαλμά, ο οποίος έθεσε το ερώτημα αν το κόμμα είναι «με τους λίγους ή με τους πολλούς», ολομέτωπη επίθεση εξαπέλυσαν και άλλοι βουλευτές όπως ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Γιάννης Ανδριανός, ο Δημήτρης Κυριαζίδης και ο Θεόδωρος Καράογλου.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος προειδοποιεί εδώ και καιρό για τις συνέπειες των πρακτικών του Μητσοτάκη, κάλεσε τον πρωθυπουργό να δράσει άμεσα προκειμένου «να μην φύγουμε από την ιδεολογική μας ταυτότητα».

«Πλέον το κόμμα μας δεν ταυτίζεται με την παράταξη»

Την ίδια στιγμή, ο ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης μίλησε για συρρίκνωση της κοινωνικής βάσης του κόμματος σημειώνοντας: «Διεύρυνση σημαίνει ότι οι προσχωρούντες αποδέχονται τον αξιακό μας κώδικα και δεν τον μεταλλάσσουν. Συρρικνώθηκε η κοινωνική μας βάση. Πλέον το κόμμα μας δεν ταυτίζεται με την παράταξη».

Συνεχίζοντας το σφυροκόπημα, ο κ. Στυλιανίδης πρόσθεσε: «Αν κατασκευάζουμε ακροδεξιούς (μόνο η ΧΑ ήταν) θα μας καταπιεί η ιστορία όπως τον Μακρον που έκανε το ίδιο. Εύχομαι στους νέους συναδέλφους και κυβερνητικούς να μην ξεχνάνε τη φράση “χαιρέτα τον πεζό όταν καβαλικεύεις”».

Από πλευράς του ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός κατήγγειλε αλαζονεία από κυβερνητικά στελέχη, ενώ ο βουλευτής Δράμας Δημήτρης Κυριαζίδης δήλωσε ότι οι βουλευτές είναι παραμελημένοι.

Ότι «παρατηρούνται αλαζονικές συμπεριφορές στην κυβέρνηση» κατήγγειλε και ο βουλευτής της Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Καράογλου, ο οποίος ζήτησε «να μην υπάρξει ιδεολογικός ευνουχισμός της παράταξης».

Έκρηξη Γιώργου Βλάχου κατά Μητσοτάκη – Σακελλαρόπουλου

Κι ενώ είχαν προηγηθεί σφοδρές επιθέσεις κατά του πρωθυπουργού από πλήθος βουλευτών, τη σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Βλάχος ο οποίος εξερράγη κατά του Μητσοτάκη και της Κατερίνας Σακελλαρόπουλου.

«Δεν είμαι δεδομένος. Δεν θα ψηφίζω πλέον με αυτά που διαφωνώ, και αυτό ισχύει και για την Πρόεδρο της Δημοκρατίας» δήλωσε αρνούμενος να υποκύψει στις πιέσεις, με φόντο την προεδρική εκλογή για την οποία η πλειοψηφία των βουλευτών αρνείται να  επαναλάβει το ίδιο λάθος.

Όλοι οι βουλευτές της παραδοσιακής δεξιάς εκτίμησαν ότι ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών προκάλεσε μεγάλη ζημιά στο κόμμα, ενώ και ο βουλευτής Μεσσηνίας Μίλτος Χρυσομάλλης τόνισε ότι δεν πρέπει να επιβραβευτούν όσοι πανηγύριζαν για το νομοσχέδιο.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Μακάρι αυτοί να συσπειρωθούν και να φτιάξουν κανονικό αντάρτικο μπας και διαλυθούν από μόνοι τους, γιατί τον λαό δεν τον βλέπω να παίρνει τα πεζοδρόμια για να τους ”ρίξει” μια και καλή. Εάν δεν το πράξουν θα αποδειχθεί ότι ο Μητσοτάκης ασκεί αποτελεσματικό ψυχολογικό εκφοβισμό προς όλους και δεν μπορούν στην ουσία και την πράξη να τον αντιμετωπίσουν.

  2. Οταν ο Μητσοτακης ειναι ομοφυλοφιλος ( κολλητος του τεως βουλευτη Κερκυρας Γεωργιαδη του παιδεραστη , φιλος του παιδεραστη Λιγναδη , χωρις καμια γκομενα μεχρι που παντρευτηκε την Μαρεβα ) δεν θα κανει νομοσχεδια υπερ των ομοφυλοφιλων ?

  3. Περάσατε την αλλοίωση των αξιών, της φυσιολογίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας χωρίς να του πείτε ότι θα πέσει η κυβέρνηση; Μόνο η ανατροπή του χειρότερου γραικύλου ,του προδότη φιλήκοου των ξένων Μητσοτάκη και η επιστροφή του νομοθετικού πλαισίου σε αρμονία με την ηθική και τη δικαιοσύνη μπορεί να σας ξεπλύνει. Και μετά παραιτηθείτε να έρθει νέος πολιτικός αέρας, αέρας Ρωμιοσύνης.

  4. Αφού δέχονται να συνυπάρχουν στην Κ.Ο. με Χρυσοχοΐδη, Λοβέρδο, Γεραπετρίτη, Σκέρτσο, Φωτήλα κλπ… αλλά και στο κόμμα με Τατσόπουλο, Ψαριανό, Δήμα, Πατουλίδου, Χριστοφιλοπούλου κλπ… καλά να πάθουν. Γράφτηκα στη ΝΔ το μακρινό 1981 μαθητής 11 χρονών στη ΜΑΚΙ. Αυτό το πράγμα σήμερα δεν είναι ΝΔ είναι ΑΣΔ (Αποτυχημένων Σημιτικών Δημοκρατία).
    Αλλά ακόμα και ο Κώστας Καραμανλής γιατί δεν μιλάει;
    ΥΓ: Φυσικά εννοώ τον πρώην πρωθυπουργό και όχι το ανδρείκελο του Μητσοτάκη

    • Ησουν 11 χρονών και πήγες να γραφτείς στη νου δού?…
      ..
      Καλά εσύ δεν ήξερες που παν τα 4..

      Οι άλλοι οι αλήτες δεν σε στέλναν στους γονείς σου?..

      • Όταν δεν γνωρίζουμε την ιστορία, καλύτερα να μην σχολιάζουμε. Η ΜΑΚΙ ήταν η μαθητική παράταξη της ΝΔ. Ποιοι να εγραφοντο; οι συνταξιούχοι;

  5. Να ‘χαμε να λέγαμε ,είναι οι αντιδράσεις τους…Αν θέλουν κάτι πραγματικά να πράξουν ας μαζευτούν και να ανεξαρτητοποιηθούν ώστε να χάσει την δεδηλωμένη ο Μαρέβας και το θέατρο σκιών- κυβέρνηση που έχει…Η λαϊκή δεξιά δεν υφίσταται στο μόρφωμα αυτό που λέγεται Νέα Δημοκρατία,είναι κάτι άλλο παράταιρο…Για αυτό και κατάφερε ο Λουδοβίκος να μας διώξει και να συμπορεύεται με εκσυγχρονιστές πασόκους σημιτικούς,κεντρώους- αριστερούς και μπόλικους κίναιδους..Εγώ ,αλλά και πολλοί άλλοι,επέλεξα να μην συμπορευθώ με δαύτους…Μόνη λύση αλλαγή ηγεσίας με μπροστάρη ένα πατριώτη αρχηγό που ια μπορέσει να ενώσει και όχι να διχάσει ,όπως πράττει ο Don Corleone της Κρήτης…
    Στάικος Π.

  6. Επιτελους…!
    Καιρος ηταν. Και κατι σαπιοι αλαζονες τυπου Αδωνι Γεωργιαδη και λοιπων που δεν ανηκουν ιδεολογικα στην παραταξη και ανελιχθηκαν με το γνωστο τροπο στην κορυφη της κυβερνησης, καιρος ειναι να πανε στον καλαθο των αχρηστων

    • Ξεσηκωθειτε από τις θέσεις σας. Κυβερνούν οι έχοντες μεγάλη γλώσσα. 160 βουλευτές υπάρχουν και δεν βρίσκονται στελέχη να υπουργοποιηθουν και βρίσκονται κάποιοι καμικάζι? Έλεος

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This