Επίκαιρη Φάμελλου σε Μητσοτάκη για τη φορολόγηση των ελευθέρων επαγγελματιών

Κατάργηση των διατάξεων για την τεκμαρτή φορολόγηση που εισήγαγε με το Ν. 5073/2023

Must Read

Επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό για το φορολογικό των ελευθέρων επαγγελματιών και των αυτοαπασχολούμενων κατέθεσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος.

Ωστόσο η ερώτηση δεν θα συζητηθεί αυτή την εβδομάδα καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απουσιάζει στις Βρυξέλλες. Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την κατάργηση των διατάξεων για την τεκμαρτή φορολόγηση που εισήγαγε με το Ν. 5073/2023.

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κάνει λόγο για οριζόντιο, αναχρονιστικό και αντισυνταγματικό χαράτσι, που πλέον καλούνται να πληρώσουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι αυτοαπασχολούμενοι και οι ατομικές επιχειρήσεις, σε πλήρη αντίθεση με τις προεκλογικές δεσμεύσεις της ΝΔ για μη αύξηση της φορολογίας.

Στην πραγματικότητα, η κυβέρνηση «πειραματίζεται» με τη ζωή και την εργασία χιλιάδων επαγγελματιών, ωθώντας πολλούς, ιδιαίτερα στην περιφέρεια στο λουκέτο, εφαρμόζοντας τις προβλέψεις του σχεδίου Πισσαρίδη, αναφέρει η ερώτηση του Σ. Φάμελλου επισημαίνοντας ότι «οι επαγγελματίες, οι επιστήμονες και οι αυτοαπασχολούμενοι καλούνται να πληρώσουν σήμερα πολλαπλάσιο φόρο μέσω ενός συλλήβδην τσουβαλιάσματος, δήθεν για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής».

Διαβάστε ακόμα: Ψέματα και αερολογίες από τον Παύλο Μαρινάκη – Τα έκανε «μπάχαλο» με το πόθεν έσχες του Μητσοτάκη

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This