Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Χάρης Δούκας απαντάει αύριο στον Χριστοδουλάκη – «Πάμε»

Ανακοινώνει έμμεσα την υποψηφιότητά του ο Δούκας - Τι απάντησε για τον Δήμο Αθηναίων

Must Read

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο Χάρης Δούκας, σύμφωνα με πληροφορίες. Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμαρχος Αθηναίων αναμένεται να απαντήσει στο νεύμα που του έκανε ο ο πρώην γραμματέας του κόμματος Μανώλης Χριστοδουλάκης.

«Χάρη πάμε;» τον ρώτησε ο Χριστοδουλάκης και ο Δούκας αναμένεται να απαντήσει «Πάμε Μανώλη»

Νωρίτερα, ο ίδιος απάντησε στο αν θα συνεχίσει να είναι δήμαρχος Αθηναίων ή αν θα αποχωρήσει σε περίπτωση διεκδίκησης της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ. Το ερώτημα έθεσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Σοφιανός, λέγοντας πως αναπόφευκτα αφορά το Δ.Σ. η όποια πρόθεση του δημάρχου, αν δηλαδή θα συνεχίσει να είναι δήμαρχος ή αν θα αποχωρήσει για να γίνει πρόεδρος κόμματος ή αν θα είναι και τα δύο.

Όταν έφτασε η στιγμή να τοποθετηθεί ο κ. Δούκας σε όλα τα ζητήματα που τέθηκαν, αρκέστηκε στο τέλος να πει πάνω σε αυτό: «Είμαι εδώ, δουλεύω και θα είμαι δήμαρχος, θα παραμείνω δήμαρχος με οποιαδήποτε εξέλιξη και θέλω εδώ να συζητάμε όπως συζητάμε και να αφήσουμε τα πολιτικά, να μην πολιτικοποιούμε τα θέματα, για να μπορούμε να έχουμε και αποτέλεσμα» δήλωσε σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Δείτε επίσης:

Εκτός υποψηφιότητας για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο Μανώλης Χριστοδουλάκης – Υπέρ του Χάρη Δούκα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ταγμένος αναφανδόν υπέρ των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και κατά των εξορύξεων υδρογονανθράκων που είναι έτοιμοι και περιμένουν να τους βγάλουμε. Και να σωθούμε για 30 χρόνια. Επομένως, καταλαβαίνουμε πού έχει ορκιστεί κι αυτός.

  2. Άλλη περίπτωση Κασσελάκη! Οι πουθενάδες που δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους αποφάσισαν να γίνουν πρωθυπουργοί. Μιλάμε ότι κλαίμε από τα γέλια με τα χάλια πασοκων, συριζαίων και σημιτομητσοτακικών.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This