Περισσότεροι από 15 βουλευτές της ΝΔ θέλουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Κώστα Καραμανλή

Ανησυχεί το Μαξίμου καθώς πάνω από 25 είναι οι βουλευτές που δεν θέλουν ούτε να ακούνε για την Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Must Read

Η προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, είχε προκαλέσει τριβές και αντιρρήσεις εξαρχής στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας.

Και μπορεί να επικράτησε η επιλογή του προέδρου του κόμματος, όμως η πορεία της κυρίας Προέδρου δημιούργησε ακόμη μεγαλύτερη δυσαρέσκεια.

Έτσι πλέον αρκετοί είναι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που εκφράζουν ανοιχτά την προτίμησή τους για αλλαγή προσώπου. Ανάμεσά τους ακόμη και μέλη της κυβέρνησης, όπως ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Ήδη έχει αρχίσει να ακούγεται όλο και πιο δυνατά το όνομα του Κώστα Καραμανλή, με περισσότερους από 15 βουλευτές να εκφράζουν σε συζητήσεις αυτή τους την επιθυμία, ενώ υπερβαίνουν τους 25 οι βουλευτές που δεν θέλουν την κ. Σακελλαροπούλου να συνεχίσει την θητεία της στο Προεδρικό Μέγαρο.

Αυτές οι συζητήσεις έχουν προκαλέσει ανησυχία στο Μέγαρο Μαξίμου, που προσπαθεί να κλείσει το ζήτημα λέγοντας πως ένα τέτοιο θέμα δεν είναι της ώρας.

 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αυτός δεν ήταν που όταν εκδηλώθηκε η παγκόσμια οικονομική κρίση βγήκε στην τηλεόραση και μας είπε: Μην ανησυχείτε τό τραπεζικό σύστημα τής Ελλάδος είναι θωρακισμένο.

    • Αυτό το είχε πεί ο διοικητής τραπέζης σε σύγκριση με την κυβέρνηση Σημίτη, το “λεφτά υπάρχουν” όμως που προφανώς εννοείς το είχε πεί για άλλο λόγο κάποιος άλλος.

  2. OI EKΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2025.ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ.ΛΑΘΟΣ.ΕΔΩ ΠΡΟΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΦΤΩΧΕΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΛΥΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ.ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΣ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 1981 1985 ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΩΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ.ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ

    ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

  3. Άλλο να είσαι αετός . .

    Η πλάκα είναι που ο Σαμαράς τρέχει και προετοιμάζεται απο καιρό στην ιδέα ότι ο γιός του σκοτωμένου θα τον κάνει πρόεδρο της δημοκρατίας ενώ όταν το είχε προτείνει στον Καραανλή το 2019 του είχε γυρίσει την πλάτη και αν κάνει το λάθος να του το ξαναπροτείνει πάλι θα φάει πόρτα. 🙃

    • η ανακινηση του θεματος για την εκλογη προεδρου που ειναι το 2025 μετα ενα χρονο δηλαδη ειναι λανθασμένη σημερα με τοσα προβληματα στην κοινωνια και τοσα ανοικτα ζητηματα εθνικα και εσωτερικα.δυστυχως σπαταλαμε χρονο για ασκοπα πραματα.

      στην ουσια καραμανλης και σαμαρας εχουν προσφερει και βοηθησει σε δυσκολα ζητηματα και εδειξαν δυναμη και ποιοτητα συνεπως ειναι χρησιμοι και ωφελιμοι για τον τοπο.
      χρειαζονται ομως και ψηφοι απο αλλα κομματα για να βγει ο προεδρος δεν αρκουν της νδ.

      εδω τα πραματα δεν πανε καλα εχουμε ανοικτες πληγες σε πολλα ζητηματα.πρωτα να κλείσουν οι πληγες και μετα ο προεδρος

  4. Ο Κώστας ο Καραμανλής, πέραν του ότι εξουσιομανής δεν υπήρξε ποτέ, δεν είχε δεχτεί την πρόταση για ΠτΔ που του είχαν κάνει οι ΣυριζΑνελ το 2015 πριν μαζέψουν τον Προκόπη, όπως ούτε και την πτρόταση που του είχε κάνει τιμής ένεκεν ο γιός του αποστάτη το 2019 πρίν μαζέψει την Κατερίνα.

    Η μόνη περίπτωση που ο Κώστας ο Καραμανλής θα δεχόταν να αναλάβει το αξίωμα, θα ήταν μόνο αν αυτό Συνταγματικά του έδινε την δυνατότητα να μπορεί να προσφερει στην πατρίδα του και εφ’ όσον η αναδειξή του γινόταν, όχι απο τον κάθε Αμερικανό ή Γερμανό απεσταλμένο, αλλά απ’ ευθείας απο τον μόνο παράγοντα με τον οποίο ήταν δεσμευμένος και στον οποίο πάντοτε λογοδοτούσε. Τον Ελληνικό λαό !

    • Άνθρωποι που η διαπλοκή τους έχει μάθει να χλευάζουν όποιον τολμήσει να τους πεί την αλήθεια και που τρέχουν κάθε φορά σαν παλαβοί να αναδείξουν όποιον τους πεί τα λόγια που θ€λουν να ακούσουν, είναι άξιοι της τύφλας τους και της άθλιας ζωής που διάγουν.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This