Πανικός στο Μαξίμου για το μαύρο χρήμα!

Με ψέματα ο Μαρινάκης προσπάθησε να αποφύγει την υποχρέωση να δηλώσει ποιος και έναντι ποιων ανταλλαγμάτων ξεπληρώνει τα υπέρογκα χρέη της Ν.∆.

Must Read

Με χοντροκομμένα ψέματα, από αυτά που συνηθίζει καθημερινά να σερβίρει στους κολαούζους του, προσπάθησε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Π. Μαρινάκης να αποφύγει την υποχρέωση να δηλώσει στους πολίτες ποιος και έναντι ποιων ανταλλαγμάτων ξεπληρώνει τα υπέρογκα χρέη της Ν.Δ. που υπερβαίνουν τα 500.000.000 ευρώ.

Οι παραδοχές Κασσελάκη για διακίνηση «μαύρου» χρήματος στα κόμματα προκάλεσαν ανησυχία στο σύστημα του Μαξίμου. Αντί όμως ο Κ. Μητσοτάκης να δώσει εξηγήσεις για τα οικονομικά της Ν.Δ., τα οποία, σύμφωνα με τον Μαρινάκη, «είναι διαυγή», συνιστά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ αυτό που παγίως έπραττε επί πρωθυπουργίας του, όταν οι μίζες έπεφταν σύννεφο, και ο Κ. Σημίτης: να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

«Αν υπάρχει κάτι που γνωρίζει ο κ. Κασσελάκης, ας πάει να το καταθέσει στον εισαγγελέα. Ολα τα υπόλοιπα δεν μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης» δήλωσε σε χαμηλό τόνο ο Π. Μαρινάκης, αποκαλύπτοντας τον πανικό του Μαξίμου.

Στο ίδιο μήκος και ο έτερος Καππαδόκης Α. Σκέρτσος προτίμησε να ξεγλιστρήσει με ψευτοτεχνάσματα, κάνοντας λόγο για εσωτερικό θέμα του ΣΥΡΙΖΑ, ωσάν η διαφάνεια να είναι ένα δευτερεύον θέμα που δεν αφορά πρωτίστως την καταχρεωμένη Ν.Δ. «Είναι λόγια του αέρα που έχουν στόχο τα εσωκομματικά ξεκαθαρίσματα» είπε, γνωρίζοντας ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν είναι φρόνιμο να μιλάς για σκοινί, και πρόσθεσε (Real fm): «Ας ασχοληθεί με τα του οίκου του ο κ. Κασσελάκης και ας αφήσει τα υπόλοιπα κόμματα. Η Ν.Δ. δεν κρύβει τίποτα και όλα τα κόμματα έχουν την υποχρέωση να δημοσιοποιούν τον τρόπο αξιοποίησης των πόρων τους».

Βεβαίως, τόσο ο αβροδίαιτος Σκέρτσος όσο και η πολιτική ιδιοφυΐα που ακούει στο όνομα Μαρινάκης αποφεύγουν να πουν στον χειμαζόμενο ελληνικό λαό με ποιον ακριβώς τρόπο η Ν.Δ. εξυπηρετεί το θεόρατο χρέος της και με βάση ποια ρύθμιση -αν υπάρχει ρύθμιση- πληρώνει τις υποχρεώσεις της, την ώρα που για λίγα χιλιάρικα βγαίνουν στο σφυρί τα σπίτια του κοσμάκη.

Αφού η Ν.Δ. «δεν κρύβει τίποτε», γιατί δεν δημοσιεύει τους όρους αποπληρωμής του χρέους της, όπως και του χρέους του πρωθυπουργού και του μισού υπουργικού συμβουλίου στις τράπεζες; Από την πλευρά της η Κουμουνδούρου απαντά ότι «κανείς δεν γνωρίζει πώς και αν η Ν.Δ. των «αδιευκρίνιστων» ξεχρεώνει, κάνοντας πρόσφατα μια πανάκριβη προεκλογική καμπάνια».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This