Τσάμπα Καραμανλικός ο Κυρανάκης!

Must Read

Στροφή 180 μοιρών κάνει ξαφνικά ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης την ώρα που οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας γυρνούν την πλάτη τους στο κόμμα, μετά την αλλοίωση της πατριωτικής δεξιάς ταυτότητας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όσο αυξάνονται οι φωνές των στελεχών ότι το κόμμα του εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή βρέθηκε ξαφνικά να προσεγγίζει το… κέντρο με τον Μητσοτάκη στο τιμόνι, ορισμένοι τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Τρανό παράδειγμα ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο οποίος αφού πρωτοστάτησε σε όλες τις αντεθνικές, αντικοινωνικές και εγκληματικές αποφάσεις του Μητσοτάκη, τώρα βγαίνει για να πουλήσει πατριωτισμό μέσω του Κώστα Καραμανλή!

Σε δηλώσεις του στο Action24, «έδειξε» τον πρώην πρωθυπουργό ως κατάλληλο πρόσωπο για τη θέση του προέδρου της Δημοκρατίας, την ώρα μάλιστα που πληθαίνουν οι εσωκομματικές αντιδράσεις για τη στήριξη του Μητσοτάκη στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου που απέτυχε παταγωδώς να εκπροσωπήσει τον θεσμό.

«Ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να είναι κάποιος, ο οποίος μπορεί να ενώσει και να συνθέσει» δήλωσε ο Κυρανάκης και πρόσθεσε ότι «η παράταξη διαθέτει πρόσωπα που έχουν κατά καιρούς, και όποτε έχουν κυβερνήσει, αποδείξει στην πράξη ότι μπόρεσαν να υπηρετήσουν εθνικούς σκοπούς πολύ καλύτερα από κομματικούς».




Σε σχόλιό του ο δημοσιογράφος Σεραφείμ Κοτρώτσος ανέφερε: «νομίζω πως μόνο υπογραφή δεν βάλατε, σε αυτό που είπατε τώρα. Αυτοί που έχουν κυβερνήσει, εν ζωή, αν καλώς ενθυμούμαι και δεν έχω ξεχάσει κανέναν, λέγονται Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς. Άρα εικάζω, ότι εννοείτε έναν από τους δύο» με τον Κυρανάκη να απαντάει ότι θεωρεί «πως και οι δύο είναι άνθρωποι που μπορούν να ενώσουν».

Tώρα θυμήθηκε ο Κυρανάκης να στραφεί στην καραμανλική πτέρυγα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This