Κεραυνοί Βελόπουλου κατά Μητσοτάκη για μαύρο χρήμα και πόθεν έσχες!

«Ένα κόμμα χρεωμένο με 500 εκατ. όπως η ΝΔ πώς έκανε προεκλογική εκστρατεία;»

Must Read

Δριμεία επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος με αφορμή το σκανδαλώδες κρυφτό του πρωθυπουργό για το πόθεν έσχες του, αλλά και τη δήλωση-«βόμβα» για το μαύρο χρήμα στα κόμματα, για την οποία η κυβέρνηση τήρησε σιγήν ιχθύος.

«Όσον αφορά τα μαύρα ταμεία των κομμάτων και την σχετική δήλωση του κου Αποστολάκη, είναι εντυπωσιακό ότι τα κόμματα δεν γνωρίζουν ότι έχουν μαύρο χρήμα. Ένα κόμμα χρεωμένο με 500 εκατ. όπως η ΝΔ πώς έκανε προεκλογική εκστρατεία; Εμείς στην Ελληνική Λύση προτείνουμε να ελεγχθούν από ανεξάρτητους ορκωτούς λογιστές όλα τα κόμματα για να βρεθεί το μαύρο χρήμα» ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Μάλιστα, εντύπωση έκανε και η παρέμβαση του στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ, όπου αποκάλυψε με έγγραφο ότι ο Χάρης Δούκας είχε δώσει διαφήμιση στην εφημερίδα που λίγες ημέρες αργότερα έκανε πρωτοσέλιδο ζητώντας από τον Ανδρουλάκη να παραιτηθεί!

«Αυτό που με ενόχλησε στην ιστορία του κου Δούκα του Δημάρχου, είναι ότι αποφάσισε ξαφνικά να γίνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Μα ας δούμε τι κάνει ως Δήμαρχος πρώτα. Πώς να μην διασύρεται ο πολιτικός κόσμος από αυτές τις επιλογές; Γι’ αυτό ο κόσμος απείχε από τις εκλογές. Γιατί του δίνει αφορμές το πολιτικό σύστημα. Αυτό βολεύει τη ΝΔ, η οποία διέσπασε τα κόμματα, ελέγχει τα ΜΜΕ και έτσι κάνει ό,τι θέλει» τόνισε ο Κυριάκος Βελόπουλος και κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να καταθέσει το «πόθεν έσχες» του. «Και να κάνουν το ίδιο και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί. Να καταθέσει το «πόθεν έσχες» του πρώτος ο πρωθυπουργός, που έδωσε τόσα χρήματα στην ψηφιακή διακυβέρνηση και δεν κατάφερε να κάνει μια πλατφόρμα για το «πόθεν έσχες» σημείωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Παρακολουθήστε την ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης:

Δείτε επίσης:

Μοιράζει χρήμα σε παλιούς βουλευτές και ΜΜΕ μέσω της ΕΑΤΑ ο Δούκας!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This