Την Κυριακή ανακοινώνει ο Δούκας την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ – «Καρφιά» κατά Ανδρουλάκη

Must Read

Με φόντο τα ρουσφέτια στον Δήμο Αθηναίων – όπως αποκάλυψε το newsbreak.gr που στόχο έχουν να του εξασφαλίσουν μια νίκη κατά του Ανδρουλάκη στις εσωκομματικές κάλπες που αναμένεται να στηθούν στο ΠΑΣΟΚ, ο Χάρης Δούκας ανακοινώνει την υποψηφιότητά του την Κυριακή.

Όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίου του Ant1: «Την Κυριακή έχουμε την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ κι εκεί θα ανακοινώσω τις αποφάσεις μου» υποστήριξε ο Δήμαρχος Αθηναίων υποστηρίζοντας ότι θα κάνει ξανά το ΠΑΣΟΚ «ψυχή της προοδευτικής παράταξης».

Φυσικά, δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές κατά του Νίκου Ανδρουλάκη λέγοντας ότι «με αυτούς τους ρυθμούς θα γινόμασταν κυβέρνηση το 2050». Ο ίδιος δήλωσε ότι ο Ανδρουλάκης τον στήριξε όμως «η φιλία δεν είναι δουλεία. Η φιλία προϋποθέτει ελευθερία» για να προσθέσει: «Δεν είμαστε μια παρέα». Τόνισε επίσης ότι «έκανε πολύ σημαντική δουλειά, ωστόσο δεν πήγαμε ένα βήμα πιο πέρα. Από την εποχή της επιβίωσης, να περάσουμε στην εποχή της υπέρβασης».




Μεταξύ άλλων επανέλαβε ότι δεν θα αφήσει τον Δήμο της Αθήνας και ότι εξαντλήσει τη θητεία του.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This