Τραβά το σκοινί η Σιλιάνοφσκα: Εγείρει θέμα αλυτρωτισμού και επαναφέρει τους «Μακεδόνες του Αιγαίου»

Συνεχίζει να δηλώνει «πρόεδρος της Μακεδονίας»

Must Read

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις από την νέα ηγεσία των Σκοπίων απέναντι στην χώρα μας. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αρκείται σε βερμπαλισμούς και προειδοποιήσεις την ώρα που η Συμφωνία των Πρεσπών καταλήγει de facto στον κάλαθο των αχρήστων.

Συνεχίζοντας τον εριστικό κύκλο που άνοιξε με την εκλογή της στην προεδρία η Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα εγείρει ζήτημα «μακεδονικού» αλυτρωτισμού στηρίζοντας τους αποκαλούμενους «Μακεδόνες του Αιγαίου».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Προεδρίας των Σκοπίων, η Σιλιάνοφσκα συναντήθηκε με εκπροσώπους των «Παιδιών προσφύγων από την Μακεδονία του Αιγαίου» και συζήτησε για τους εορτασμούς για τα 75 χρόνια από τον «διωγμό των Μακεδόνων του Αιγαίου».

Υποστήριξε, δε, ότι «η μοίρα και η τραγωδία των 30.000 προσφυγόπουλων και ο Γολγοθάς τους δεν πρέπει να αποσιωπάται ούτε να σχετικοποιηθεί» προσθέτοντας ότι ο σεβασμός και η γνώση του παρελθόντος «δίνει πολύ χώρο για ένα φιλικό μέλλον που προσπαθούμε για το καλό όλων στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη».

Εξάλλου, στις 20 Ιουλίου οι Σκοπιανοί γιορτάζουν το Ίλιντεν, την επανάσταση Σλαβοφώνων ενάντια στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, και έχουν προγραμματίσει πανηγυρικές εκδηλώσεις χρησιμοποιώντας το όνομα «Μακεδονία».

Η Σιλιάνοφσκα έκανε ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Χ / Twitter και δηλώνει πάλι «πρόεδρος της Μακεδονίας» σε νέα παραβίαση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ναι, αυτοί είστε. Πατριδοκαπηλοι. Καταργούν τήν ” επαίσχυντη” συμφωνία τών Πρεσπών καί επανέρχονται με τό αδελφό κόμμα σας όπως θέλατε καί όπως ήταν πριν από αυτήν. ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ σκέτη, ΜΑΚΕΔΌΝΕΣ σκέτοι, Διαβατήρια ΜΑΚΕΔΌΝΕΣ, Πινακίδες κυκλοφορίας ΜΚ. Αυτοί είστε, Ελληνόφωνες κάτοικοι της ΕΛΛΑΔΑΣ.

    • Γιατί σκοτίζεσαι? Δεν τους ανήκει καμμιά ονομασία και είναι γνωστό παντού ότι είναι ψευτομακεδόνες. Εξάλλου ο Πάκης ήταν αυτός που υπέγραψε το Διάταγμα των Πρεσπών του Τσίπρα, χωρίς καν να το υπογράψει ο αντίστοιχος σκοπιανός Πρόεδρός τους. Τέτοιο έγκλημα και του Πάκη! Κι εσύ περιμένεις τον Πάκη?!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This