Μητσοτάκης: Μην του μιλάτε του παιδιού (στον ενικό)

Must Read

Ενοχλήθηκε ο Κυριάκος από τους βουλευτές του που του «τα έχωναν» στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ. Ενοχλήθηκε και όχι μόνο γιατί κατάλαβε ότι οι «Σκέρτσοι» του αποκρύπτουν πράγματα δημιουργώντας ένα ιστό αράχνης γύρω του – για παράδειγμα ο υπουργός έχει ήδη δώσει στον πρωθυπουργό λίστα με 50 ονόματα για γενικούς γραμματείς «φυτεύοντας» σημιτικούς σε όλο τον κρατικό μηχανισμό.

Ο λόγος που ενοχλήθηκε ο Κ. Μητσοτάκης ήταν διότι θεώρησε ότι οι βουλευτές του έχουν πάρει τέτοια πολιτική και συναισθηματική απόσταση από εκείνον που του μιλούν στον ενικό. Θεωρεί ότι αυτό κρύβει εκ μέρους τους υποτίμηση στο πρόσωπό του!

Ο διάλογος με τον Μάριο Σαλμά ήταν χαρακτηριστικός. Ο βουλευτής της ΝΔ, που πρόσφατα είχε πάει στο Μαξίμου και είπε του πρωθυπουργού να μην τον κάνει υπουργό, απευθύνθηκε στον ενικό στον Κ. Μητσοτάκη. Ούτε «κύριε πρόεδρε», ούτε τέτοια. Στον ενικό του είπε ότι εξυπηρετεί τους λίγους.

Γι’ αυτό μετά την συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ το Μαξίμου διέρρεε για τον Σαλμά ότι συζητούσε και είχε συμφωνήσει με Βελόπουλο να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής αλλά για άγνωστο λόγο έκανε πίσω ο Βελόπουλος. Και τώρα απειλούν τον Σαλμά με διαγραφή.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This