Δήμας: «Ίσως έκπτωση 2%-4% στους συνεπείς φορολογουμένους… από του χρόνου»

Must Read

Κίνητρα για να είναι συνεπείς οι φορολογούμενοι στις υποχρεώσεις τους έναντι του Δημοσίου εξετάζει η κυβέρνηση σύμφωνα με όσα είπε στη Βουλή ο υφυπουργός Οικονομικών Χρήστος Δήμας στον ανεξάρτητο βουλευτή Μιχάλη Χουρδάκη.

Ο βουλευτής ζήτησε να υπάρξουν κίνητρα και ο υφυπουργός απάντησε ότι «εξετάζουμε σημαντικά κίνητρα για την επόμενη χρονιά, ώστε ο συνεπής φορολογούμενος, και αυτός ο οποίος υποβάλλει τις φορολογικές του δηλώσεις νωρίς, και καταβάλει το ποσό του φόρου επίσης νωρίς, να έχει επιπλέον οικονομικά κίνητρα».

Σύμφωνα με πληροφορίες τα κίνητρα που εξετάζονται είναι έκπτωση από 2% έως 4%. Συγκεκριμένα, θα υπάρχει έκπτωση 4% αν πληρωθεί ο φόρος εφάπαξ και εμπρόθεσμα, ενώ έκπτωση 3% και 2% θα προβλέπεται αν η πληρωμή θα γίνεται δύο μήνες πριν ή ένα μήνα πριν την εκπνοή της προθεσμίας αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Σκεφτείτε το ακόμη λιγάκι ….μη τυχόν και δεν μαζέψετε για τους κολλητούς μετακλητους στα γραφεία σας και επιχειρηματίες που επιδοτείτε χοντρά και με αδιαφανεια …..εν τω μεταξύ η ληστεία στην τσέπη μας συνεχίζεται και μας κοροϊδεύετε στα μούτρα μας συνεχεια με
    ξεδιαντροπια ….Αλλος κληρονομικω δικαιω πολιτικός ο παραπάνω!!!!Όλοι θέλουν να σώσουν την Ελλάδα αφού διαπίστωσαν ότι η κουταλα είναι μεγάλη όταν είσαι στο παιχνίδι. …που να τρέχουν τώρα για δουλειές έξω στην αγορά, όταν έχουν έτοιμη την επιχείρηση που τα παίρνουν καθαρά και αδουλευτα ;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This