Νέο «έπος» Χάρη Δούκα: Απευθείας ανάθεση για συλλογή στατιστικών στοιχείων σε φυσικοθεραπεύτρια για κατοικίδια!

Must Read

Ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας ισχυρίστηκε ότι οι αποκαλύψεις του newsbreak.gr για τις απευθείας αναθέσεις του, εκπορεύονται από σκοτεινά κέντρα.

Δυστυχώς για τον κύριο Δούκα, το μόνο «σκοτεινό» στην όλη υπόθεση είναι το πλαίσιο στο οποίο κινείται ο ίδιος αναφορικά με την διαχείριση δημοσίου χρήματος.

Έπειτα λοιπόν από τις συμβάσεις με τέως βουλευτές και ΜΜΕ που συμπτωματικά τον αποθέωναν, εν όψει της εσωκομματικής εκλογής προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ανακαλύψαμε άλλη μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα απευθείας ανάθεση. Η οποία μάλιστα έγινε μόλις λίγες ημέρες πριν, στις 25 Ιουνίου!

Η συγκεκριμένη ανάθεση αφορά την συλλογή και επεξεργασία στατιστικών στοιχείων, η οποία περιγράφεται ως ακολούθως:

Η νέα σκανδαλώδης ανάθεση του Χάρη Δούκα

Πρόκειται λοιπόν για μία καθαρά τεχνοκρατική διαδικασία, η οποία απαιτεί όπως είναι αυτονόητο, ανάλογες γνώσεις από τον ενδιαφερόμενο, ο οποίος μάλιστα για το συγκεκριμένο έργο, θα εισπράξει το ιλιγγιώδες ποσό που αγγίζει τα 30.000 €!

Και όμως, η κυρία που επελέγη για να το φέρει εις πέρας και να εισπράξει φυσικά το συγκεκριμένο ποσό, είναι φυσιοθεραπεύτρια, με ειδικότητα στα κατοικίδια!

Σημείο από την ιστοσελίδα της κυρίας που πήρε την απευθείας ανάθεση από τον Χάρη Δούκα

Είναι πραγματικά να απορεί κανείς με τον τρόπο που τελεί τα καθήκοντα του ο δήμαρχος Αθηναίων και επίδοξος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Απευθείας ανάθεση σε φυσιοθεραπεύτρια κατοικίδιων για συγκέντρωση και επεξεργασία στατιστικών στοιχείων…

Ζητούμε συγνώμη από τον Κώστα Μπακογιάννη που με αυτές τις αποκαλύψεις μας για τον διάδοχο του, είμαστε σίγουροι ότι με αυτά που διαβάζει, οξύνεται η πικρία του για την ήττα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Πρόκειται γιά άχρηστο άτομο στη διοίκηση και διαχείριση καταστάσεων. Με μιά βόλτα στην Αθήνα και περπαντώντας την από Πατήσια μέχρι Σύνταγμα θα το εμπαιδώσετε πλήρως.

  2. Πάντως η ξαφνική ενασχόληση με τον Χάρη Δούκα από τον ‘πατριωτικό’ χώρο μέχρι τον … Πάυλο Πολάκη, δεν φαίνεται και πολύ αθώα από μακριά.

    Είναι αυτά τα φαινόμενα διαπλοκής που καταγγέλλονται, ή υπάρχει άλλος φόβος; Ότι θα ηττηθεί η Νέα Δημοκρατία, παρά τις λυσσασμένες προσπάθειες στροφής προς τα δεξιά;

    Να θυμήσουμε ξανά σε όσους νομίζουν ότι η οποιαδήποτε ‘δεξιά’ στροφή και η μελλοντική αλλαγή αρψηγού στην ΝΔ θα ξεπλύνει τα πολλαπλά εγκλήματα των βουλευτών και στελεχών της, ότι πλανώνται πλάνην οικτράν.

    Τα στελέχη της ΝΔ, από τους απλούς βουλευτές στους πρώην ΠΘ έχουν συνεναίσει, συνδράμει, και ψηφίσει αντεθνικέςμ αντιλαϊκές και καθεστωτικες πολιτικές επί πενταετία.

    Τίποτε δε θα ξεπλυθεί.

  3. Ο Δήμος Αθηναίων με τον περούκα Χάρη Δούκα, βουλιάζει από την διαφθορά, την διαπλοκή και την κακοδιαχείριση. Τριάντα χιλιάρικα κολλαριστά και με απευθείας ανάθεση, έσκασε από τα ταμεία του Δήμου Αθηναίων στην Κατερίνα Μπατζελή για να τον υποστηρίξει και να επηρεάσει πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Ο Χάρης Δούκας, ο Δήμαρχος της αποχής και της ΑΝΤΑΡΣΙΑ, είναι ύπουλος και επικίνδυνος.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This