Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Χάρης Δούκας – Οι δηλώσεις του από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής

Must Read

Δεν έχει τέλος το «σίριαλ» με τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ, αφού λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Νίκου Ανδρουλάκη, στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή, περί εκλογών για την προεδρία του κόμματος, τον ερχόμενο Οκτώρη, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας πήρε το λόγο και επιβεβαίωσε την υποψηφιότητά του.

«Θα είμαι παρών σε αυτή την προσπάθεια με το ΠΑΣΟΚ, όπως ήμουν σε όλη τη δημόσια πορεία μου. Δεν κρύβομαι, δεν φοβάμαι, μπαίνω μπροστά και ζητώ τη στήριξή σας. Πάμε να νικήσουμε τώρα. Στόχος δεν είναι να κερδίσουμε τον Κασσελακη, αλλά να νικήσουμε τη ΝΔ στις επόμενες εθνικές εκλογές. Δεν έχουμε ανάγκη από μεσσίες, θέλουμε ηγεσία που θα κάνει πράξη το ”μαζί”. Οι αντίπαλοι μας δεν είναι μέσα σε αυτή την αίθουσα, είναι έξω. Σε κλίμα ενότητας, συμφωνώ με τον οδικό χάρτη του Νίκου Ανδρουλάκη», δήλωσε από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής και συνέχισε:

«Θα παραμείνω δήμαρχος Αθηναίων σε κάθε περίπτωση. Αποτελεί αμοιβαίο πλεονέκτημα, είναι ευρωπαϊκό κεκτημένο».

Τέλος, ο Χάρης Δούκας επεσήμανε: «Δε θα φύγει ο Μητσοτάκης έχοντας απέναντί του κόμματα του 13 και 15%. Να φανούμε αντάξιοι του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου της αλλαγής, του Κώστα Σημίτη του εκσυγχρονισμού, του Γιώργου Παπανδρέου, του Βαγγέλη Βενιζέλου, της Φώφης Γεννηματά και του Νίκου Ανδρουλάκη που ενίσχυσε τα ποσοστά μας. Στο Δήμο Αθηναίων δώσαμε μια σκληρή μάχη απέναντι στον εκλεκτό της ΝΔ. Αναδείξαμε τα ζητήματα… Η νίκη στην Αθήνα πρέπει να γίνει η απαρχή μιας νέας νικηφόρας πορείας. Το ΠΑΣΟΚ είναι σε μια δύσκολη καμπή. Πρέπει να δώσουμε μάχη».

Δείτε επίσης: Στις 6 και 13 Οκτωβρίου η πρόταση Ανδρουλάκη για εκλογές στο ΠΑΣΟΚ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This