Υποψήφιος για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Μιχάλης Κατρίνης

Πέντε οι υποψήφιοι για την προεδρία

Must Read

Ο Μιχάλης Κατρίνης μαζί με τον Παύλο Γερουλάνο, είναι μακράν οι σοβαρότερες υποψηφιότητες για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Κατρίνης στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του τονίζει πως το κάνει «με συνείδηση της ευθύνης και επίγνωση της κρισιμότητας της εποχής για τη χώρα και τη δημοκρατική παράταξη».




 

«Να αποδείξουμε στην πράξη ότι η λύση θα έρθει από την πολιτική. Μια πρόκληση που έχει μία προϋπόθεση: Τη συμμετοχή και τη στήριξη των πολιτών», καταλήγει στη δήλωσή του.

 

Νωρίτερα, η Μιλένα Αποστολάκη ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ αναφέροντας πως «στις 6 Οκτωβρίου η δημοκρατική παράταξη θα βρεθεί στις κάλπες, προκειμένου να εκλεγεί νέα ηγεσία. Αυτή η επανεκκίνηση είναι αναγκαία, αλλά και ιστορικά κρίσιμη, καθώς η χώρα έχει επιτακτική ανάγκη από μια νέα αλλαγή».

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This