Ο Δημήτρης Παπαδημούλης αποχωρεί από την Πολιτική

Must Read

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο X και ανέφερε πως «μετά από δέκα συνεχόμενα χρόνια ως εκλεγμένος Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου με μεγάλες πλειοψηφίες μόνος Έλληνας και μόνος από την Αριστερά και τρεις θητείες ως ευρωβουλευτής (2004-2009, 2014-2019, 2019-2024), αποχωρώ από την ενεργό πολιτική. Θα συνεχίσω, μακριά από αιρετά αξιώματα, να υπηρετώ τις ίδιες αξίες ως ενεργός πολίτης».

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Μεγάλη απώλεια για τη χώρα η αποχώρηση του πολιτικού ογκόλιθου Παπαδημουλη!!!😂😂Αχ δύσμοιρη Ελλάδα τι σε περιμένει…

  2. Εκτός από τις επίσημες μεγάλες αμοιβές του ως ευρωβουλευτή, μάζεψε πολύ περισσότερο μαύρο χρήμα από τα διάφορα λόμπι που εδρεύουν στις Βρυξέλλες και χρυσοπληρώνουν για την ψήφιση νομοσχεδίων (π.χ. μεταλλαγμένα τρόφιμα εντός της ΕΕ) που προωθούν οι πολυεθνικές καρχαρίες με τεράστια οικονομικά συμφέροντα.

  3. Άλλη μια τεράστια προσωπικότητα της Αριστεράς! Μεγάλος ιδεαλιστής. Τα κονόμησε και την κοπάνισε από τους διαλυμένους με γεμάτες τις τσέπες. Θα βγαίνει τώρα σαν μεγάλος προοδευτικός και ιστορική φιγούρα να μιλάει ενάντια στην ορθοδοξία, για τους κακούς ακροδεξιούς και να μας νουθετεί πως θα σωθούμε. Ουστ ρε κοπρόσκυλο! Συγνώμη για την έκφραση, είναι από την πολλή αηδία.

  4. Αλήθεια πόσα διαμερίσματα αγόρασε στην Αθήνα?
    Προσοδοφόρος ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Παπαδημούλη
    Για να μην πούμε ότι στην πανδημία είχε κατεβάσει το μισό σούπερ μάρκετ κ το καλάθι το έσπρωχνε αστυνομικός
    Αυτός είναι αριστεροςβρε!!!

  5. …αφού αγόρασε την μισή Αθήνα, πρόσφεροντας μεγάλες υπηρεσίες στους αγώνες του λαού , ως γνήσιος αριστερός δημοκράτης, θα αποσυρθεί, προσωρινά, μέχρι να τον καλέσουν οι αγώνες για την προάσπιση της δημοκρατίας…. ταλαίπωροι αριστεροί!! Τι κομμάτια συλλεκτικά ψηφίζεται!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This