Αιφνιδιαστικά στο Λαϊκό ο Μητσοτάκης την ώρα που μιλούσαν Καραμανλής και Σαμαράς

Προφανώς και ήταν εντελώς συμπτωματική η απόφαση του πρωθυπουργού...

Must Read

Σφοδρή επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του στο Πολεμικό Μουσείο, στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή».

Ο Αντώνης Σαμαράς τον κατηγόρησε ευθέως ότι οργάνωσε σαμποτάζ με άδεια έδρανα κατά την ομιλία του για το νομοσχέδιο για τον γάμο ομοφυλοφίλων και μίλησε για για υπουργούς που πανηγύριζαν αγκαλιά με ΛΟΑΤΚΙ την ψήφιση του νομοσχεδίου.

Πάντως το Πολεμικό Μουσείο «σείστηκε» όταν ανέβηκε στο βήμα για την ομιλία του ο Κώστας Καραμανλής, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για το βιβλίο του Μανώλη Κοττάκη «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή».

Ο πρώην πρωθυπουργός πήρε τον λόγο μετά τον Αντώνη Σαμαρά και εξαπέλυσε πυρά για τη στρατηγική Μητσοτάκη στα ελληνοτουρκικά και γκρέμισε το σχέδιό του για τη Χάγη, χαρακτηρίζοντάς τη σύναψη συνυποσχετικού ως αδιανόητη και αδύνατη. Μίλησε για απαξίωση εκείνων που σέβονται τις ρίζες τους, την πίστη τους και την εθνική τους υπερηφάνεια, ενώ έκανε λόγο για «στρεβλή παγκοσμιοποίηση» που «προσβάλει τις βαθιές εθνικές ρίζες».

Εκείνη λοιπόν την ώρα που παρουσιαζόταν το αποκαλυπτικό βιβλίο του Μανώλη Κοττάκη και μιλούσαν οι δυο πρώην πρωθυπουργοί και αρχηγοί της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να επισκεφτεί αιφνιδιαστικά το Λαϊκό Νοσοκομείο, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους.

Εκεί μίλησε με γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και ασθενείς και ενημερώθηκε για τα προβλήματα του νοσοκομείου.

 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ανέβασε πίεση με τα μηνύματα που του έστελναν εκείνη την ώρα οι δύο “πρώην” και πήγε για (προληπτική) νοσηλεία!

  2. Καλημερα σας.Εγω ο κακομοιρης γιατι βλεπω ν αρχιζει να ξεφτιζει ο κουλης? μαλλον ερχεται το τελος ,εχουμε μπροστα μας εξελιξεις.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This