Νάντια Γιαννακοπουλου για ενδεχόμενη υποψηφιότητα στο ΠΑΣΟΚ: «Θα είμαι παρούσα στην πρώτη γραμμή»

«Είμαστε όλοι ΠΑΣΟΚ και θα είμαστε όλοι στην πρώτη γραμμή. Όποιος εκλεγεί αρχηγός θα είμαστε πίσω του»

Must Read

Τα «χαρτιά» της θα ανοίξει σύντομα η βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου και «θα είμαι παρούσα στην πρώτη γραμμή» για τις εξελίξεις στο κόμμα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα καταθέσει την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του κόμματος, όπως οι πληροφορίες αναφέρουν.




 

«Θα είμαι παρούσα στην πρώτη γραμμή, όπως είμαι πάντα στις πιο δύσκολες στιγμές του ΠΑΣΟΚ από τότε που ήταν στο 4,8% μέχρι και σήμερα που θέλουμε να γίνει επόμενη κυβέρνηση που ήταν ρεαλιστικός στόχος να γίνουμε αξιωματική αντιπολίτευση», είπε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Πρόσθεσε πως «πάντα θέλω να μιλάω πολιτικά» και στη συνέχεια χαρακτήρισε ως «πλούτο» τις πέντε υποψηφιότητες που έχουν ανακοινωθεί. «Να μπουν πρόσωπα και να υπάρξει ένας πολιτικός διάλογος για το πώς θα κυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ την επόμενη ημέρα, πώς θα αλλάξει», ανέφερε επίσης.




 

«Νομίζω και πιστεύω ότι με όλες τις υποψηφιότητες και όσες έρθουν θα τρίβουμε τα μάτια από τη συμμετοχή του κόσμου στις εσωκομματικές εκλογές. Αυτό που λέω στους πολίτες είναι να συμμετέχουν στις εκλογές. Είμαστε όλοι ΠΑΣΟΚ και θα είμαστε όλοι στην πρώτη γραμμή. Όποιος εκλεγεί αρχηγός θα είμαστε πίσω του», συνέχισε.

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This