Μαρινάκης για Καραμανλή – Σαμαρά: Αμηχανία και παγωμάρα στο Μαξίμου

«Δεν σχολιάζουμε δηλώσεις πρώην πρωθυπουργών»

Must Read

Αμηχανία και παγωμάρα στο Μαξίμου για την κριτική του Αντώνη Σαμαρά και του Κώστα Καραμανλή, σε εκδήλωση για παρουσίαση βιβλίου. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης είπε πως «δεν σχολιάζουμε δηλώσεις ή ομιλίες πρώην Πρωθυπουργών και πρώην Προέδρων του κόμματος για πάρα πολλούς λόγους. Αυτό θα ακολουθήσουμε και μετά τις χθεσινές ομιλίες».




 

Σημείωσε με νόημα πως «τις ώρες εκείνες, ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε ένα εφημερεύον νοσοκομείο, το Λαϊκό». «Αυτό το οποίο έχει καθήκον να κάνει μία Κυβέρνηση, είναι να απαντήσει στα ιατήματα του παρόντος με όρους παρόντος και μέλλοντος» κατέληξε ο κ. Μαρινάκης.

Αναφερόμενος στη συζήτηση περί διεύρυνσης σχολίασε πως «αυτή η στατηγική του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν μονόδρομος για να πάει η χώρα παρακάτω. Μία στρατηγική δηλαδή λελογισμένης διεύρυνσης, πάντοτε με σεβασμό στις αρχές και στις αξίες και στην ιδρυτική διακήρυξη της Νέας Δημοκρατίας».

«Αποδεικνύεται ότι αυτό είναι μία στρατηγική την οποία επιδοκιμάζουν οι πολίτες κατά πλειοψηφία» τόνισε. «Τα αν τη δουλειά την κάνει κάποιος από μικρος στη ΝΔ ή αν την κανει καποιος που συστρατεύεται με τις αρχές και τις αξιες της ΝΔ λίγο ενδιαφέρει τους πολίτες» σημείωσε.

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. για ποιες αξίες μιλάς ?? τις έχετε καταπατήσει όλες με την σύμπραξη με το λοάτκι-πασόκ
    οι ομιλίες των πρώην έδειξαν την αγ΄πη του κόσμου στις αξίες που πρέσβευε η παλιά ΝΔ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This