Η Ντόρα τραβά το χαλί κάτω από τα πόδια του Κυριάκου για την Ουκρανία!

«Δεν θα έπρεπε ποτέ να είχαμε εμπλακεί εκεί»

Must Read

Δήλωση… βόμβα στο Μαξίμου από την Ντόρα Μπακογιάννη για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Η πρώην υπουργός Εξωτερικών διαφοροποιείται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και παραδέχεται: «Δεν θα έπρεπε να είχαμε εμπλακεί εκεί»!

Κατά την ομιλία της στο 28ο ετήσιο συνέδριο «Economist Government Roundtable» και την ενότητα «Γιατί οι επερχόμενες προεδρικές εκλογές είναι τόσο κρίσιμες», η αδελφή του πρωθυπουργού και βουλευτής της ΝΔ επεσήμανε ότι το επόμενο εξάμηνο θα είναι κρίσιμο ενώ αναφέρθηκε στον ρόλο της Ελλάδας και την σημασία να υπάρξει σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή.

«Οι ΗΠΑ βρίσκονται σε αναταραχή, υπάρχει πολύ μεγάλο άγχος για το αποτέλεσμα, πώς θα επηρεάσουν τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τόσο στην Ευρώπη όσο και τον υπόλοιπο κόσμο και πώς θα είναι το ΝΑΤΟ πλέον.

Οι γαλλογερμανικές σχέσεις δεν είναι οι σχέσεις που ξέραμε στο παρελθόν. Η Ευρώπη βρίσκεται ενώπιον μιας σειράς νέων και παλιών προβλημάτων» υπερτόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη και πρόσθεσε:

«Ο ρόλος των ΗΠΑ είναι κρίσιμος τόσο για την Ουκρανία όσο και για την Μέση Ανατολή. Πώς η επόμενη αμερικανική κυβέρνηση, όποια και αν είναι αυτή, θα εργαστεί στο θέμα της Μέσης Ανατολής;».

«Για εμάς η Μέση Ανατολή είναι εξαιρετικά σημαντική» συνέχισε η πρώην υπουργός και ανέφερε: «Όπως είπε ο πρόεδρος Γκιουλ πιο πριν, παρακολουθούμε την εξέλιξη και είμαστε ιδιαίτερα ανήσυχοι, γιατί όπως γνωρίζετε η Ελλάδα είναι σε μια πολύ ιδιαίτερη θέση.

Είμαστε ειλικρινείς διαμεσολαβητές για την περιοχή, είμαστε μια χώρα η οποία απέδειξε στο παρελθόν ότι μπορούμε να επικοινωνούμε και με τις δύο πλευρές, τόσο με το Ισραήλ όσο και με τους Παλαιστινίους με αποτελεσματικό τρόπο, όμως πολλά εξαρτώνται από τις ΗΠΑ».

Τέλος, ερωτώμενη εάν ο Τραμπ έχει μια νέα θητεία, τι πιστεύει ότι θα αλλάξει στην Μέση Ανατολή και την Ουκρανία, η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν είναι η πρώτη προτεραιότητα για τον Τραμπ.

«Δεν πιστεύω ότι θα ρέει το χρήμα στην Ουκρανία. Συμφωνώ με τον πρόεδρο Γκιουλ ότι δεν θα έπρεπε ποτέ να είχαμε εμπλακεί εκεί» είπε χαρακτηριστικά.

Πώς άραγε ακούγεται αυτή παραδοχή στα αυτιά του Κυριάκου Μητσοτάκη; 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Συμφωνώ απολύτως με τους προηγούμενους σχολιαστές, αυτό είναι το ψυχρόαιμο ανθρωπόμορφο δίποδο ερπετό ΝΤΟΡΑ χωρίς τίποτα ανθρώπινο μέσα της, εκτός από συστηματική μακροχρόνια στυγνή εκμετάλλευση ανθρώπων και καταστάσεων μόνον προς όφελός της.

  2. ΝΑ ΜΙΑ ΣΚΑΤΟΥΛΑ!

    ΝΑ ΚΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ…

    ..ΑΑ..ΝΑ ΚΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ!..

    ..ΝΑ ΜΙΑ ΣΚΑΤΟΥΛΑ ΑΚΟΜΑ!..

    (Βρίζωντας αδίκως τα ..ΣΚΑτΑ!..)

  3. Αναμενόμενο, τώρα που καταρρέει ο Μπάιντεν και επελαύνει ο Τραμπ. Όταν ο αζοφίτης είχε εμφανιστεί στη Βουλή, η κα Ντόρα έλεγε “δεν θα του ζητήσουμε και δήλωση μετανοίας” ή κάτι παρόμοιο. Προβλέπω σε λίγο καιρό να πλέκει το εγκώμιο του Πούτιν…

  4. Ως συνήθως, η ψυχρή αδίστακτη υπολογίστρια Ντόρα, δηλώνει τώρα διαφωνία για την υποστήριξη της κυβέρνησης (και όχι του ελληνικού λαού) στην Ουκρανία, διότι βλέπει τον Τράμπ να επανέρχεται στην προεδρία των ΗΠΑ σύντομα και ως μονίμως υποτελής των αμερικανών με όποιο κόμμα κυβερνάει εκεί, σπεύδει από τώρα να τους κάνει τα κέφια για να παραμείνει αρεστή και υποταγμένος δίαυλος, αφού ο Τράμπ δήλωσε δημοσίως ότι θα σταματήσει τον πόλεμο αυτόν. Εάν όντως η Ντόρα πίστευε ότι δεν έπρεπε η κυβέρνηση να εμπλακεί στην Ουκρανία και ο Κούλης να μην αγκαλιάζεται με τον Ζελένσκι, να μην φεύγουν τεράστια φορτία όπλων και οπλικών συστημάτων που χρυσοπληρώθηκαν από τους φτωχοποιημένους εξαθλιωμένους βαρέως φορολογούμενους νεοέλληνες για χρήση τους από τους Ουκρανούς εναντίον των Ρώσων, να μην δίνει δις στην διεφθαρμένη ομήγυρη του Ζελένσκι, γιατί η Ντόρα δεν διατύπωσε την διαφωνία της τότε από την αρχή και κατά την διάρκεια των χρόνων που διαρκεί ο πόλεμος;;; Φτάνει πιά, ο καιροσκοπισμός της είναι εμφανέστατος χωρίς ίχνος ειλικρίνειας και μόνον αφελείς & ηλίθιοι μπορεί να την πιστέψουν που δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί στο Ελλαδιστάν των Μητσοτάκηδων.

  5. Μια ακόμη φιλήκοος των ξένων -προδοτης της πατρίδας. Από αυτούς που όταν μιλούν δεν πρέπει να ακούς τίποτα. Μια γραικύλος που πρέπει να της αφαιρεθεί η περιουσία και να της απαγορευτούν τα πολιτικά δικαιώματα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This