Γερουλάνος για Αυγενάκη: «Πρέπει να φύγει, αύριο, σήμερα, χθες, είναι σαν να νομιμοποιεί την βία»

Must Read

Τεράστια είναι η οργή του πολιτικού κόσμου για το περιστατικό που συνέβη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στο οποία πρωταγωνιστεί ο «νταής» Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος σήκωσε το χέρι του και έδωσε σφαλιάρα σε υπάλληλο!

Το περιστατικό σχολίασε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Ant1 ο Παύλος Γερουλάνος τονίζοντας ότι με την κίνησή του ο πρώην υπουργός είναι σα να νομιμοποιεί την βία σε μια κοινωνία που «μαστίζεται» από αυτήν.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Να ξεκινήσουμε με αυτά που αφορούν την κοινωνία πρώτα; Ο κος Αυγενάκης πρέπει να φύγει αύριο. Σήμερα. Χθες. Και θα σας πω γιατί. Μια κοινωνία η οποία, αυτήν τη στιγμή, πληγώνεται συνέχεια από ενδοοικογενειακή βία, από βία μεταξύ των νέων, από εντάσεις μέσα στην κοινωνία, συνέχεια, από οπαδική βία. Αυτό που κάνει ο κος Αυγενάκης, είναι σαν να νομιμοποιεί αυτού του είδους τις συμπεριφορές. Εάν και οι πολιτικοί αρχίσουμε να συμπεριφερόμαστε έτσι, οι άνθρωποι οι οποίοι πρέπει να δείχνουμε το καλό παράδειγμα, τότε, σας λέω ότι είναι σαν να προσθέτουμε εμείς σε αυτό το χαλάρωμα των συνδετικών κρίκων της κοινωνίας μας και να αφήνουμε τον κάθε Έλληνα μόνο του και την κάθε Ελληνίδα μόνη της. Αυτό, δεν μπορεί να συνεχιστεί. Εάν δεν σταματήσουν αυτές οι συμπεριφορές, τώρα, από πάνω προς τα κάτω, δεν θα έχουμε τα παραδείγματα που χρειαζόμαστε, για να πάει η κοινωνία μας μπροστά».

Δείτε το βίντεο:

@yeroulanosΟ κος Αυγενάκης πρέπει να φύγει χθες. Σε μια κοινωνία που μαστίζεται από περιστατικά βίας, δεν γίνεται εμείς οι πολιτικοί να μην δίνουμε το σωστό παράδειγμα. Απόσπασμα από τη συνέντευξή μου στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», με τους δημοσιογράφους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου. “Να ξεκινήσουμε με αυτά που αφορούν την κοινωνία πρώτα; Ο κος Αυγενάκης πρέπει να φύγει αύριο. Σήμερα. Χθες. Και θα σας πω γιατί. Μια κοινωνία η οποία, αυτήν τη στιγμή, πληγώνεται συνέχεια από ενδοοικογενειακή βία, από βία μεταξύ των νέων, από εντάσεις μέσα στην κοινωνία, συνέχεια, από οπαδική βία. Αυτό που κάνει ο κος Αυγενάκης, είναι σαν να νομιμοποιεί αυτού του είδους τις συμπεριφορές. Εάν και οι πολιτικοί αρχίσουμε να συμπεριφερόμαστε έτσι, οι άνθρωποι οι οποίοι πρέπει να δείχνουμε το καλό παράδειγμα, τότε, σας λέω ότι είναι σαν να προσθέτουμε εμείς σε αυτό το χαλάρωμα των συνδετικών κρίκων της κοινωνίας μας και να αφήνουμε τον κάθε Έλληνα μόνο του και την κάθε Ελληνίδα μόνη της. Αυτό, δεν μπορεί να συνεχιστεί. Εάν δεν σταματήσουν αυτές οι συμπεριφορές, τώρα, από πάνω προς τα κάτω, δεν θα έχουμε τα παραδείγματα που χρειαζόμαστε, για να πάει η κοινωνία μας μπροστά.” #ant1 #kalimera_ellada #yeroulanos♬ πρωτότυπος ήχος – Παύλος Γερουλάνος

Δείτε επίσης:

Εξοργίζουν το πανελλήνιο καλύπτοντας τον Αυγενάκη!

Αποπομπή Αυγενάκη ζητούν τα κόμματα τις αντιπολίτευσης – Οι πρώτες αντιδράσεις για το περιστατικό με την επίθεση

Βελόπουλος για σκάνδαλο Αυγενάκη: «Να παραιτηθούν τώρα οι υπουργοί που τον κάλυψαν, αλλιώς να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης!»

Ο πρώτος υπουργός που αποδοκιμάζει τον Αυγενάκη

Χλευάζει το πανελλήνιο ο Αυγενάκης με την πλάτη του Μητσοτάκη!

Ασύλληπτο: Βίντεο ντοκουμέντο με τον Αυγενάκη να χαστουκίζει υπάλληλο στο αεροδρόμιο!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This