Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Θα βαφτίσουν ακροδεξιούς ακόμα και του δεξιόχειρες»

Must Read

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΙ έδωσε νωρίτερα σήμερα η ευρωβουλευτής και πρόεδρος του κόμματος «Φωνή Λογικής» Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε «θα βαφτίσουν ακροδεξιούς ακόμα και του δεξιόχειρες».

Δείτε βίντεο με ολόκληρη την συνέντευξη:

Δείτε επίσης:

Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Οι χώρες μας δεν είναι camping»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Την Λατινοπούλου την κάλεσαν αμέσως στο τουρκοκάναλο ΣΚΑΪ όταν δεν έχουν καλέσει ούτε μία φορά πολιτικούς αρχηγούς κομμάτων που είναι πολύ περισσότερα χρόνια στη βουλή.

  2. Την άκουσα. Έχει ξεκάθαρες απόψεις και τεκμηριωμένες. Αυτό δηλαδή που λείπει σήμερα από την πολιτική σκηνή της Ελλάδας. Ειδικά όσον αφορά την ξεκάθαρη τοποθέτηση. Τα περισσότερα κόμματα δεν εκφράζουν με θάρρος και καθαρότητα τα πιστεύω τους. Όλα θολά και αόριστα. Εγώ σου λέει η κ. Λατινοπούλου πιστεύω αυτό κι αυτό. Μπορείτε να συμφωνείτε η να διαφωνείτε αλλά τουλάχιστον ξέρετε με απόλυτη σαφήνεια τις θέσεις μας.

    • Ακόμα να καταλάβω τι σχέση έχει η Θάτσερ της οποίας δηλώνει θαυμάστρια και την έχει πρότυπο, με τον εθνικισμό ή τον πατριωτισμό ή την λαϊκή δεξιά. Ακόμα περιμένω να μου απαντήσουν σε σχετικό μέιλ που έστειλα σαν ψηφοφόρος για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα, γιατί ήταν μία επιλογή μου. Φαίνεται είχαν πολύ δουλειά στο κόμμα ώστε να ασχοληθούν. Τρίχες κατσαρές. Μια πενταετία ζωή και κότα, γνωριμίες, κονε, εξυπηρετήσεις και μετά μην την είδατε. Ή στην καλύτερη θυμάστε την Εύα Καϊλή….. Αυτοί είμαστε, αυτή την κοινωνιολογικη παιδεία έχουμε, αυτούς ψηφίζουμε…. Και καλή μας τύχη

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This