Μήνυμα πρόκληση στον Μητσοτάκη από Μίτσκοσκι: «Συνηθίστε την νέα μας πολιτική»

«Πέρασαν οι εποχές που υπήρχαν πολιτικοί με σκυμμένη πλάτη στην κυβέρνηση των Σκοπίων»

Must Read

Συνεχίζει τις προκλήσεις η νέα ηγεσία των Σκοπίων, αυτήν την φορά με αποδέκτη τον ίδιο τον Έλληνα πρωθυπουργό. Ο Χρίστιαν Μίτσκοσκι διεμήνυσε την Πέμπτη προς τον ομόλογό του, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος παρακαλά τους αξιωματούχους του VMRO-DPMNE να σεβαστούν και να εφαρμόσουν την Συμφωνία των Πρεσπών, να συνηθίσει την νέα πολιτική στην βαλκανική χώρα.

Σύμφωνα με το danas.rs, ο Μίτσκοσκι δήλωσε ότι ο πρόεδρος της Βουλγαρίας, Ρούμεν Ράντεφ, και ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, πρέπει να συνηθίσουν την νέα πολιτική των Σκοπίων, η οποία προστατεύει τα συμφέροντα των πολιτών της χώρας και βλέπει την συνεργασία ως αμφίδρομη διαδικασία.

«Πέρασαν οι εποχές που υπήρχαν πολιτικοί με σκυμμένη πλάτη στην κυβέρνηση των Σκοπίων, πολιτικοί που ταπεινώνουν τον εαυτό τους, πολιτικοί που είναι έτοιμοι να υπογράψουν τα πάντα, αλλά όχι για να προστατεύσουν τα συμφέροντα των πολιτών της χώρας, και από την άλλη, κάνοντάς το σαν να κυματίζουν την ευρωπαϊκή σημαία, αλλά να ληστεύουν το κράτος και τους πολίτες ταυτόχρονα» είπε ο Μίτσκοσκι και πρόσθεσε:

«Είμαστε έτοιμοι να οικοδομήσουμε σχέσεις καλής γειτονίας με όλους, αλλά πρέπει να συνηθίσουν τους πολιτικούς που είναι εκεί για να προστατεύουν τα συμφέροντα των πολιτών, να εργάζονται για το καλό της πατρίδας, για το μέλλον»

Οι δηλώσεις του Σκοπιανού πρωθυπουργού στους δημοσιογράφους από την Τζεβτζέλια αφορούσαν στην νέα κυβέρνηση και ήταν απάντηση στην δήλωση Ράντεφ στα ΜΜΕ μετά την συνάντηση με τον Μητσοτάκη στην Αθήνα, σύμφωνα με την οποία «η ηγεσία της των Σκοπίων δεν είναι έτοιμη» και ότι «οι αρχές στα Σκόπια δεν γνωρίζουν το Συνταγματικό Δίκαιο».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This