Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου: «Χάνεται ο Ελληνισμός και καταλύεται το κράτος»

Must Read

Κραυγή αγωνίας για το μέλλον του τόπου του αλλά και της Ελλάδος γενικότερα τα όσα θλιβερά δήλωσε σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης.

«Χάνεται ο Ελληνισμός, καταλύεται το κράτος » είπε δραματικά  ο Κώστας Μουτζούρης περιγράφοντας με τα πλέον μελανά χρώματα την κατάσταση στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Και συνέχισε λέγοντας:«η κατάσταση έχει εγκαταλειφθεί και το σχέδιο αλλάζει κάθε εβδομάδα, δεν υπάρχει σχέδιο» ενώ στους ίδιους πάντα υψηλούς τόνους απηύθυνε έκκληση στου υπουργούς «να φύγουν από τα γραφεία τους σήμερα και να έρθουν στο Αιγαίο».

Δείτε επίσης: Έρευνα: Το 72,3% των Ελλήνων ζητεί να λυθεί το μεταναστευτικό την ώρα που 10.226 «μπήκαν» τον Δεκέμβριο στα νησιά

Τα όσα τραγικά είπε ο περιφερειάρχης απηχούν το συναίσθημα των πολιτών των νησιών μας καθώς το μεταναστευτικό τσουνάμι συνεχίζεται (10.000 μπήκαν μόνο τον Δεκέμβριο) έχοντας μόνο παροδικά κοπάσει λόγω των πολλών μποφόρ των τελευταίων ημερών. Το σχέδιο της κυβέρνησης ακόμα το περιμένουμε και δεν το βλέπουμε. Τα κλειστά κέντρα «σκοντάφτουν» είτε γιατί δεν υπάρχουν χρήματα, είτε γιατί αντιδρούν στην Ευρώπη.

Αλλά και στο εσωτερικό της ΝΔ υπάρχουν αντιδράσεις για τα κλειστά κέντρα. Υπάρχουν και εκεί αρκετοί που… συναγωνίζονται τους Συριζαίους σε καημό για τους «πρόσφυγες». Εν τω μεταξύ στο σχέδιο για κλειστά κέντρα αντιδρούν και οι ίδιες οι τοπικές κοινωνίες  όπως αντιδρούν και στο σχέδιο για μεταφορά στην ενδοχώρα.

Έτσι κάπου γύρω στην άνοιξη που ο καιρός θα είναι καλός οι βάρκες με τους «πρόσφυγες» θα έρχονται ανενόχλητες! Ελπίζουμε να μην ακούσουμε ένα μεγάλο μπαμ που θα είναι το σκάσιμο του μεταναστευτικού σχεδιασμού της κυβέρνησης…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This