Ο Κακλαμάνης «πυροβολεί» Μητσοτάκη : «Είναι λάθος που δεν συζητά με Καραμανλή-Σαμαρά»

Βολές και για τον ανασχηματισμό

Must Read

Πυρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για την απαξίωση της ομιλίας των δύο πρώην πρωθυπουργών και προέδρων της ΝΔ Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, εξαπέλυσε ο Νικήτας Κακλαμάνης, τονίζοντας ότι πρέπει να συζητήσει μαζί τους, για το καλό της πατριωτικής δεξιάς.

Για τις ομιλίες-κόλαφο στο Πολεμικό Μουσείο κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη, στην οποία δεν τόλμησε να παραβρεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης, δήλωσε σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα: «∆εν συμφωνώ µε όλα όσα ακούστηκαν, αλλά ήταν δύο ομιλίες µε μεγάλο θετικό αντίκτυπο στην πατριωτική, λαϊκή βάση της παράταξής µας. Κάποιοι “κονδυλοφόροι” κρατικοδίαιτοι προσπαθούν να την απαξιώσουν, αλλά ο λαός έχει τη δική του άποψη».

Μάλιστα, τόνισε ότι «είναι λάθος που η σημερινή ηγεσία δεν συζητά μαζί τους», καθώς ο «κ. Μητσοτάκης µόνο ωφελημένος ως αρχηγός και πρωθυπουργός θα έβγαινε από την εμπειρία των προκατόχων του».

Μεταξύ άλλων, έριξε τα βέλη του για τον ανασχηματισμό που έκανε ο Μητσοτάκης μετά το κακό εκλογικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές, λέγοντας ότι: «πλην ελαχίστων περιπτώσεων ανασχηματίζονται µόνο τα κοινοβουλευτικά στελέχη» -και όχι οι εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί- «όλοι δηλαδή αυτοί που τρέχουν και κάνουν τη Ν∆ κυβέρνηση. Αυτό πρέπει να σταματήσει».

Όσο για την επέλαση των Πασόκων στη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Κακαλαμάνης δήλωσε: «Εκείνο που θεωρώ είναι ότι η Ν∆ έχει δεχθεί στους κόλπους της υπέρμετρη “μετάγγιση” από πρόσωπα που χαρακτηρίζονται “κεντρώοι”. Τέτοιους, που πρώτοι θα εγκαταλείψουν το πλοίο, όταν “µπάσει” νερά, όχι, δεν τους χρειαζόμαστε. Αντίθετα, η Ν∆ έχει ανοιχτές τις πόρτες για όσους ασπάζονται την κεντρική ιδέα της ιδρυτικής διακήρυξής της, που φέρει την υπογραφή του Κωνσταντίνου Καραμανλή και όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ΚΟ της Ν∆ εξακολουθεί και είναι απολύτως επίκαιρη».

Δείτε επίσης:

Πολεμικό Μουσείο: Σφυροκόπημα Καραμανλή – Σαμαρά κατά Μητσοτάκη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This