Ο Μίτσκοσκι δαγκώνει και ο Μητσοτάκης γαβγίζει: «Επικίνδυνη η επιλεκτική εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών»

Αντιμετώπισε τις κλιμακούμενες προκλήσεις με ενδοτικότητα και αδικαιολόγητη(;) υποχωρητικότητα

Must Read

Χλιαρή και μειοδοτική ήταν η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στις αμετροέπειες του Χρίστιαν Μίτσκοσκι στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, όπου τα Σκόπια συμμετέχουν ελέω της Συμφωνίας των Πρεσπών. Ο Έλληνας πρωθυπουργός αντιμετώπισε τις κλιμακούμενες προκλήσεις του Σκοπιανού ομολόγου του με ενδοτικότητα και αδικαιολόγητη(;) υποχωρητικότητα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μίτσκοσκι μίλησε στην πανηγυρική για τα 75 χρόνια συνεδρίαση της Συμμαχίας για «Μακεδονία», «μακεδονική» κυβέρνηση και «μακεδονικό» στρατό!




 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνέχισε τα… παρακάλια απέναντι στην νέα ηγεσία της νεοπαγούς βαλκανικής χώρας γαβγίζοντας στην θρασύτητα του εθνικιστικού και αλυτρωτικού VMRO-DPMNE.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στον πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος υπερτόνισε την σημασία των Δυτικών Βαλκανίων για την ασφάλεια του Βορειοατλαντικού Συμφώνου, και μίλησε για την Συμφωνία των Πρεσπών, που επέτρεψε την διεύρυνση της Συμμαχίας με την προσχώρηση των Σκοπίων

Η πλήρης εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών, είπε ο Μητσοτάκης, είναι απαραίτητη για το ΝΑΤΟ, τα Δυτικά Βαλκάνια και την διεθνή κοινότητα.

Η παραβίαση ή η επιλεκτική εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών, πρόσθεσε, θα υποβαθμίσει την αξιοπιστία όλων των προσπαθειών για διευθέτηση λοιπών εκκρεμών ζητημάτων στα Δυτικά Βαλκάνια και θα θέσει σε κίνδυνο την σταθερότητα και την ασφάλεια στην περιοχή.

«Pacta sunt servanda (Οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται). Αυτό πρέπει να το θυμόμαστε όλοι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Προφανώς και ακυρώνει στην πράξη την συμφωνία ο Μητσοτάκης και έτσι μένει σκέτο Μακεδονία. Σε δέκα χρόνια θα ξεχαστεί που τον δασκάλεψε ο πατέρας του

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This