Πολιτικάντης για τον Μπουκώρο ο Τριαντόπουλος

Φίλια πυρά...

Must Read

Σκληρή κριτική σε κυβερνητικά στελέχη τα οποία δεν επιθυμούν τη διαφάνεια στη διαχείριση του δημόσιου χρήματος άσκησε ο «γαλάζιος» βουλευτής Χρήστος Μπουκώρος, «καρφώνοντας», δίχως ωστόσο να τον κατονομάζει, τον Χρήστο Τριαντόπουλο.

Μιλώντας στο Ράδιο ΕΝΑ και στον Δημήτρη Καρεκλίδη, ο βουλευτής της κυβερνώσας παράταξης προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες, καθώς χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός να τηλεφωνούν σε πολίτες από πολιτικά γραφεία, τόσο στη Μαγνησία όσο και αλλού, ενημερώνοντάς τους ότι θα πληρωθούν αποζημιώσεις.

«Είναι δυνατόν να τηλεφωνούν από πολιτικά γραφεία και να λένε ότι καθαρίσαμε; Τι μοιράζουν, τα λεφτά του πατέρα τους;» κατήγγειλε με ένταση ο Χρήστος Μπουκώρος, ο οποίος αποκάλυψε πως άνθρωποι τοπικού πολιτικού γραφείου, τους οποίους χαρακτήρισε πολιτικάντηδες, πήραν τηλέφωνο σε αγρότη στα Λεχώνια πρόσφατα για να του πουν πως θα πάρει χρήματα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «δημοκρατία», ο βουλευτής της Ν.Δ. δεν σταμάτησε εκεί, καθώς έστειλε το μήνυμα ότι είναι επιβεβλημένη η πλατφόρμα διαφάνειας, ειδικά σε περιπτώσεις που έχουν να κάνουν με δημόσιο χρήμα. Το ζήτημα αυτό αφορά όχι μόνο αποζημιώσεις από φυσικές καταστροφές, αλλά και επιδοτήσεις από τον ΕΛΓΑ, όπως ανέφερε, εξηγώντας πως τα παράπονα είναι πολλά από επιχειρηματίες της Μαγνησίας, οι οποίοι έχουν πάρει μόνο την κρατική αρωγή και δεν έχουν αποζημιωθεί, ενώ οι ευθύνες γίνονται μπαλάκι μεταξύ της Περιφέρειας και άλλων αρμόδιων φορέων.

Φωτογραφίζοντας τον Χρήστο Τριαντόπουλο, ο βουλευτής έφερε ως παράδειγμα την κακοκαιρία «Daniel», καθώς, όπως είπε, με τη λειτουργία της πλατφόρμας που θα μπορούσε να λειτουργεί με ανοιχτά δεδομένα αυτοί που πήραν αποζημιώσεις θα ήταν ορατοί, όπως οι επιχειρήσεις, οι αγρότες και όλοι οι δικαιούχοι, ώστε καθένας να μπορεί να πραγματοποιήσει έλεγχο.

«Δηλαδή το δημόσιο χρήμα το σεβόμαστε και αυτό που προέρχεται από το ελληνικό ταμείο δεν χρειάζεται να το θωρακίσουμε με διαφάνεια; Είναι αίτημα του φορολογούμενου πολίτη να μπουν τα στοιχεία και των προηγούμενων φυσικών καταστροφών. Δεν υπάρχει κάποιος που να έχει αντίθετη άποψη» τόνισε ο βουλευτής.

  • Το ηχητικό της συνέντευξης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This