Αδιανόητη δήλωση Παναγιωτόπουλου για το Λιμενικό – Ρίχνει νερό στο μύλο της τουρκικής προπαγάνδας!

Διπλό χτύπημα από την ελληνική Κυβέρνηση σε βάρος της Ελλάδας!

Must Read

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νίκος Παναγιωτόπουλος, δημιούργησε ακόμα ένα μπάχαλο στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη για τα εθνικά μας συμφέροντα.

Μιλώντας στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή και του Μάνου Νιφλή στον Real FM και αναφερόμενος στις επαναπροωθήσεις μεταναστών, για τις οποίες κατηγορείται το ελληνικό λιμενικό κυρίως από την Τουρκία, αλλά και διάφορους οργανισμούς και ΜΚΟ, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ισχυρίστηκε ότι τώρα το Λιμενικό Σώμα δεν κάνει επαναπροωθήσεις, παραδεχόμενος ότι πριν «ενδεχομένως» να έκανε!

Είπε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου: «Ενδεχομένως να έχουν υπάρξει στο παρελθόν. Θεωρώ ότι η στάση αυτή του Λιμενικού το τελευταίο διάστημα έχει αλλάξει, δεν υπάρχουν δηλαδή επαναπροωθήσεις»!

Σε διευκρίνιση που του ζήτησε η Κάτια Μακρή για την συγκεκριμένη αποστροφή του λόγου του, «το τελευταίο διάστημα», σχολιάζοντας πως άρα, πριν υπήρχαν, ο κ. Παναγιωτόπουλος απάντησε: «Δεν το αποκλείω να υπήρχαν πριν».

  • Το ηχητικό της συνέντευξης του Νίκου Παναγιωτόπουλου στον Real Fm (από το 9:00 και μετά):

 

Περισσότερο νερό στον μύλο των τουρκικών διεκδικήσεων δεν θα μπορούσε να ρίξει ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, σε μια ημέρα μάλιστα, που κυριαρχεί η εθνική μειοδοσία του Πρωθυπουργού που τον επέλεξε!

Πρόκειται για διπλό χτύπημα.

Από τη μία, η δήλωση-ομολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα «κενά» στην αμυντική ικανότητα της Ελλάδας εξαιτίας της αποστολής όπλων στην Ουκρανία, μια κίνηση που έχει προκαλέσει μάλιστα και τον αφοπλισμό νησιών του Αιγαίου.

Και τώρα, αυτή η δήλωση του κ.Παναγιωτόπουλου, ο οποίος παραδέχθηκε ότι το Λιμενικό έκανε επαναπροωθήσεις, που δίνει επιχειρήματα στην Τουρκία να θέσει θέμα έρευνας και διάσωσης στο Αιγαίο!

Ποιος χρειάζεται τις Κερκόπορτες όταν ανοίγει μόνος του τις πύλες για τον εχθρό;

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This