Η Αφροδίτη Λατινοπούλου για την αήθη επίθεση Χατζηβασιλείου

Must Read

Η δήλωση της Προέδρου της «Φωνής Λογικής» Αφροδίτης Λατινοπούλου για την επίθεση που έκανε στο κόμμα ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου:

Ο κ. Χατζηβασιλείου, χωρίς καμία αιδώ προχώρησε σε μία αήθη επίθεση κατά της ΦΩΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ που δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη.

Αντί να καλεί να πάρουμε θέση ως ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ για την Ευρωπαϊκή μας επιλογή, δηλαδή να ενταχθούμε σε έναν πολιτικό σχηματισμό που ο πρωταρχικός του σκοπός είναι η αντιμετώπιση της Ισλαμοποίησης της Ε.Ε. και το τέλος της λαθρομετανάστευσης, θα έπρεπε πρώτα να κοιτάξει το κόμμα του, τη Ν.Δ. και να μας πει, τι δουλειά έχει να είναι σε ένα κόμμα που βουλευτής του και πρώην υπουργός έχει δηλώσει ότι: ”Όλοι οι Έλληνες είμαστε απόγονοι Οθωμανών”.

Συμφωνεί με αυτή τη χυδαία δήλωση του κ. Καιρίδη; Ή μήπως με την μειοδοτική δήλωση πως η Εθνική κυριαρχία στα χωρικά ύδατα της Ελλάδος είναι στα έξι ναυτικά μίλια (μία πάγια θέση της Τουρκίας) του υπουργού επικρατείας της Ν.Δ. του κ. Γεραπετρίτη; Αλήθεια δεν ντρέπεται να συνυπάρχει μαζί τους; Έχει μιλήσει ποτέ γι’ αυτές τις αδιανόητες δηλώσεις; Όχι βέβαια. Γιατί η καρέκλα είναι γλυκιά.

Αλήθεια μήπως μπορεί να ενημερώσει τους Έλληνες πολίτες, τι έκανε η ΝΔ επί 18 χρόνια, που μαζί με τον Όρμπαν μοιράζονταν τα ίδια “θρανία” στο ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα (2004-2021);

Πόσες φορές άσκησαν κριτική ο κ. Χατζηβασιλείου και οι προκάτοχοι του για τις θέσεις του κόμματος Φίντεζ του κ. Όρμπαν;

Μπορεί ίσως να εξηγήσει στις Ελληνίδες και τους Έλληνες γιατί ξέχασε να αναφέρει ότι μοιράστηκαν μέχρι πρόσφατα, με αυτό το κόμμα του Ούγγρου Πρωθυπουργού, κοινά “θρανία” στο IDU (International Democracy Union), ιδρυτικό μέλος του οποίου είναι η ΝΔ; Μήπως θέλει να μας πει η ΝΔ τι ακριβώς έκανε και πως τοποθετήθηκε η ίδια στην κριτική που ματαίως προσπαθεί να χρεώσει σήμερα στη ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ;

Επίσης, στο ίδιο IDU που μέχρι πρόσφατα ο κ. Όρμπαν ήταν εταίρος της ΝΔ επί σειρά ετών, σήμερα είναι μέλος το VMRO των Σκοπίων. Πάνω σε αυτό, τι έχει να πει η ΝΔ; Γιατί παραμένει και ανέχεται να συνυπάρχει μαζί τους; Εκεί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα; Μάλλον όχι!

Τα ερωτήματα, τους υπαινιγμούς και τους χαρακτηρισμούς λοιπόν τους επιστρέφουμε. Αφήνουμε την ΝΔ της πατριδοκαπηλίας, της υποκρισίας και της αλαζονείας, στην κρίση των Ελλήνων.

Όσον αφορά τον κ. Χατζηβασιλείου, να είναι περήφανοι οι ψηφοφόροι του στις Σέρρες για το μεγάλο του επίτευγμα να ψηφίσει υπέρ του γάμου και της υιοθεσίας από την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ. Γιατί μόνο γι’ αυτό τον γνωρίζουμε.

Μάλλον θα είναι το μόνο πράγμα που θα τον θυμούνται και στο μέλλον.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This