Νίκος Παπανδρέου: «Μερικοί θυμούνται τον Ανδρέα όταν δεν πάνε καλά – Ο Γερουλάνος όχι»

«Να μην βγάλουμε αντιπαπανδρεϊκό αρχηγό

Must Read

Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και γιος του ιδρυτή του Κινήματος, Νίκος Παπανδρέου, εξέφρασε την στήριξή του στον Παύλο Γερουλάνο. Σε συνέντευξή του στο Talk Radio 98,9 την Πέμπτη εξήγησε τα κριτήρια της επιλογής του:

«Να έχει εμπειρία υπουργού, να έχει επαφές με το εξωτερικό, να φύγουμε από το 10%. Ποιος θα φέρει τον κόσμο πίσω, ποιος θα ανεβάσει το ΠΑΣΟΚ, με ανοιχτή αγκαλιά, αυτό που έλεγα προεκλογικά και το λέω μετά τις εκλογές, γιατί μέχρι τώρα είναι κλειστό το σύστημα, κλειστό. Γι’ αυτό δεν πήγαμε καλά. Πρέπει να ανοίξει. Και δεύτερον δεν είναι αντιπαπανδρεϊκός. Θέλετε αυτό το κριτήριο, αυτό το απλό κριτήριο, να μην βγάλουμε αντιπαπανδρεϊκό αρχηγό» επισήμανε.

Και πρόσθεσε: «Είχαμε αρχηγούς που δεν ήθελαν να βλέπουν Παπανδρέου, θέλουν τους ψηφοφόρους του Παπανδρέου, δεν θέλουν τους Παπανδρέου και τον Ανδρέα τον θυμούνται μόνο όταν δεν πάνε καλά. Καιρός να πάει το ΠΑΣΟΚ εκεί που ανήκει, όχι σε εμένα, στην ιστορία του».

Όπως υπερτόνισε ο Νίκος Παπανδρέου, ο Παύλος Γερουλάνος πληροί αυτά τα κριτήρια. «Και οι άλλοι είναι άξιοι και ελπίζω όλοι μαζί να δουλέψουν κάποια στιγμή. Το ότι κατεβαίνουν τόσοι πολλοί υποψήφιοι σημαίνει υπάρχει θυμός και θέλουν να εκφράσουν τις θέσεις τους και τις αντιρρήσεις τους. Πρέπει να γίνεται συζήτηση με όλα τα στελέχη, όχι μόνο η πρόταση του αρχηγού, όλοι μαζί, όχι μόνο σαραντάρηδες, που είναι η τάση σήμερα» συμπλήρωσε ο Νίκος Παπανδρέου.

Εξήγησε ότι δεν θα είναι ο ίδιος υποψήφιος για αρχηγός: «Γιατί έτσι πιστεύω ότι θα εξυπηρετήσω τους ψηφοφόρους και την χώρα μας»

«Ακούστε, αν μπορείς να κάνεις δύο δουλειές συγχρόνως τόσο μεγάλες, θα είναι πολύ καλό, θα είναι ένα σπάνιο φαινόμενο να γίνει αυτό, να είσαι καλός σε δύο δυνατές θέσεις. Δύσκολο. Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να έχουμε μια θέση και να προχωράμε. Αλλά αυτό θα το κρίνει ο κόσμος που θα ψηφίσει, δεν θέλω να κάνω κριτική. Κάτι που δεν θα έκανα εγώ, μπορεί να το έκαναν άλλοι» κατέληξε αναφερόμενος στον Χάρη Δούκα.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This