Κασσελάκης κατά Τσίπρα για τα άδεια ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ – «Γνώριζε και έκανε άνοιγμα στις εκλογές»

Must Read

«Πυρά» ξανά εναντίον του Αλέξη Τσίπρα για τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ, έριξε ο Στέφανος Κασσελάκης. Μιλώντας στον TalkRadio 98,9 ανέφερε αρχικά ότι «ο Αλέξης Τσίπρας υπήρχε πρόεδρος του κόμματος 15 χρόνια. Ότι διαχειρίζομαι αυτή τη στιγμή και στα συλλογικά μας όργανα είναι απόρροια μιας ηγεσίας η οποία υπήρξε εκεί για 15 χρόνια».




 

Ερωτώμενος για το εάν έχει συζητήσει με τον πρώην πρωθυπουργό για τις ευθύνες, απάντησε «στις ευρωεκλογές του είχα αναφέρει πολλές φορές αυτά τα ζητήματα. Δεν επιθυμώ να φανερώσω τι μου έχει πει. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είχαν πλήρη γνώση όλοι μέσα στο κόμμα και στο γραφείο του προέδρου και στην Πολιτική Γραμματεία για τα ζητήματα του κόμματος. Μέσα σε αυτά και τα οικονομικά».

Και συνέχισε: «Και αυτό το οποίο είναι λυπηρό, κατά τη γνώμη μου. Φαίνεται και από τις καταστάσεις στη Βουλή, που έχουν εκτεθεί και από τον πρώην οικονομικό διευθυντή του κόμματος, ότι έγινε ένα τεράστια άνοιγμα πέρυσι στις εθνικές εκλογές και μάλιστα, μεταξύ των δύο εκλογών, όταν ήταν ξεκάθαρο πως θα μειωνόταν η χρηματοδότηση του επόμενου χρόνου. Και αναγκαζόμαστε αυτή τη στιγμή να αντιμετωπίζουμε μια πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση».

Παράλληλα, αναφερόμενος στο κλείσιμο της Αυγής, ανέφερε: «Θεωρώ πως η διαφημιστική σύμβαση που είχε η Αυγή από κάποια ανταγωνιστικά μιντιακά επιχειρηματικά συμφέροντα, δεν συνάδει με την κουλτούρα και την ιστορία της Αυγής. Στο τέλος της ημέρας αυτή η διαφημιστική σύμβαση που προσέφερε στην Αυγή ένα εκατ. ευρώ, είναι ο λόγος που κρατήθηκε στη ζωή η εφημερίδα για τέσσερις παραπάνω μήνες. Η σύμβαση αυτή σταμάτησε μετά την πρώτη Κυριακή των προεδρικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε καν όταν εξελέγη εγώ πρόεδρος και ήταν μια σύμβαση για διαφήμιση που θα διαρκούσε για αρκετά χρόνια, για το think tank του κύριου Μάρη. Δεν την σύναψα εγώ προσωπικά».

Σε ερώτηση ακροατή για την υπόθεση Καλογρίτσα, «δεν έχω να σχολιάσω τίποτα επ’ αυτού. Δεν ξεχνώ τίποτα» απάντησε ο κ. Κασσελάκης, λέγοντας ότι «είναι καλό να αφήσουμε τις κομματικές προπαγάνδες και επαναλήψεις» ανέφερε ο κ. Κασσελάκης, για να συμπληρώσει πως «όσα λάθη έχουν γίνει επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να τα αναλύσουν οι ιστορικοί, οι πολιτικοί αναλυτές και προφανώς ο τέως Πρόεδρος».

Για επιστολή μελών που αφορά τον Χρήστο Σπίρτζη, τόνισε πως προβλέπεται από τις καταστατικές και συλλογικές διαδικασίες η παραπομπή στην επιτροπή δεοντολογίας. «Θα σεβαστώ απόλυτα την απόφαση της επιτροπής Δεοντολογίας» συνέχισε, ενώ «θα παρότρυνα τον κ. Σπίρτζη να κάνει με την ίδια θέρμη κριτική στον κ. Μητσοτάκη. Άρα, το να σχολιάζεις απέξω οποιοσδήποτε μπορεί να το κάνει το να βοηθά από μέσα είναι το δύσκολο, η μπάλα από μέσα παίζεται», πρόσθεσε.

Ως προς την προσφώνηση «Πρόεδρε» αντί του «Στέφανε» που ζήτησε από τον κ. Σπίρτζη, «η οικειότητα και η εμπιστοσύνη χτίζεται με πράξεις» τόνισε ο κ. Κασσελάκης, λέγοντας πως «όποιο στέλεχος του κόμματος επιθυμεί να με δει και να συνεισφέρει».

Διαβάστε ακόμα: «Ουρές» στην Κουμουνδούρου για τα τετ α τετ με τον Κασσελάκη

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This