Εκτός εαυτού σε ζωντανή σύνδεση ο Γιάννης Λοβέρδος – Τσαλάκωσε το χαρτί του Καραμέρου

Must Read

Έχασε τον έλεγχο ο σε ζωντανή σύνδεση ο Γιάννης Λοβέρδος! Ο βουλευτής της ΝΔ εκνευρίστηκε όταν ο Γιώργος Καραμέρος παρουσίασε αποκαλυπτικά στοιχεία για την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια στο ηλεκτρικό ρεύμα, με αποτέλεσμα να του αρπάξει και να το τσαλακώσει:

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η η τιμή της κιλοβατώρας στην χώρα μας είναι διπλάσια από την τιμή στην Ισπανία. «Είστε ψεύτης, είναι ένα χαρτί για πέταμα, δεν λέει τίποτα» είπε ο Λοβέρδος έξαλλος, με τον τομεάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ να του απαντάει: «Αν τσακαλώνετε τα στοιχεία, αν τσαλακώνετε την αλήθεια, φανταστείτε πόσο ενδιαφέρεστε για τους πολίτες».




Σχολιάοζοντας την αντίδραση του Λοβέρδου, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter: «Όσο κι αν τσαλακώσουν τα στοιχεία της ΡΑΕ, η αλήθεια δεν αλλάζει για την έκρηξη στις τιμές του ρεύματος που επωμίζονται οι πολίτες. Όμως σαν πράξη το «τσαλάκωμα» στοιχείων έχει τη σημασία του. Η αλαζονεία τους είναι ίδια, και με 41% και με 28%. Θα ηττηθεί μόνο όταν ηττηθούν.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αυτά τα ΣΙΧΑΜΑΤΑ, αυτούς τους ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ, αυτούς τους ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ, έφεραν ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ οι διεφθαρμένοι ψηφοφόροι στην εξουσία.

    Μόνο ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ και ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ στους ψηφοφόρους της ΝΔ.

  2. Η συνείδηση, πρώτο δώρο του Θεού στον άνθρωπο, βυθίζεται στον πάτο, στον πυθμένα της ανυποληψία.
    Ναι η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ !!

  3. Δεν χρειάζεται να τσακώνεσται!!
    Εμπεδώστε το, για τα καλά!!
    Ιστορικοί ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,μας Ξεζουμίζουν Καθημερινά!! Η Πτωχοποίηση θα ολοκληρωθεί πλήρως!! Στον απόπατο, της Ξεφτιλοκατάντιας!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This